Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

KATOPPA! MUSTEKLUBI

tapahtuma päättyi

KATOPPA! MUSTEKLUBI

Alkaen EUR 7.00

Sijainti

Päivämäärä

16 Syys 2023 21:00 - 17 Syys 2023 01:00

Kuvaus

Oulun ylioppilasteatteri järjestää viikonloppuna 15.-16.9. Kulttuuritalo Valveella Katoppa! Teatterikatselmuksen Oulun alueen teatterien tuotannoista. Katselmuksen lauantainen iltaklubi yhtyy Huutomerkki ry:n Musteklubiin, jossa on tarjolla monenkirjavaa ohjelmaa!

JULISTUS: SANNA YRJÄNÄN TALVIRUNOKILPAILU

Jukka Käräjäoja julistaa uuden kirjoituskilpailun avatuksi. Sanna Yrjänän talvirunokilpailu kutsuu kirjoittamaan talvirunoja. Eino Leinon Nocturne on yksi parhaita suomalaisen kesäyön tunnelmaa kuvaavia runoja. Nyt etsinnässä on runoja, joissa tiivistyvät osuvalla ja kuulaalla tavalla talviset tunnelmat. Lisätietoja kilpailusta tulee lähiaikoina Huutomerkki ry:n kotisivuille.

RUNOESITYS: SANNA KATARIINA

Sanna Katariina on oululainen, lähinnä pöytälaatikkoon runoileva kirjoittaja. Hänen teksteissään oman elämän kokemukset ja mielikuvitus yhdistyvät sujuvasti keskenään.

KIRJAVIERAS: JENNY KANGASVUO

Jenny Kangasvuo kertoo uusimmasta teoksestaan Hiukset takussa (Teos 2023). Julialla on elämä vakiintuneella mallilla: teatteriharrastus, työ ja polyamorinen suhde Villeen sekä vapaus muihin suhteisiin kodin ulkopuolella. Pelkkänä seksinä alkanut seikkailu parisuhteensa avanneen Riston kanssa muuttaa kaiken. Elämään tulvii uusia ihmisiä: Riston kihlattu Milla, Juliaakin kiinnostava tyttöystävä Sara ja nuori Iida, jota monisuhteisuus ei voisi vähempää kiinnostaa. Ja kumppaneiden kumppaneita, aviomiehiä, salarakkaita ja säätöjä. Ouluun sijoittuva maanläheinen romaani näyttää monisuhteisuuden ilot ja karikot ja muistuttaa siitä, että suhteita rakennetaan puhumalla ja rikotaan vaikenemalla. Haastattelijana Jarkko Korpua.

RUNOESITYS: MINNA LAAMANEN

Minna Laamanen on oululainen kirjoittaja, toimittaja ja maailmaa sydämellään tutkiva ihminen. Häntä inspiroi musiikki, tunteet ja Tove Jansson. Hän on omimmillaan luonnon vedessä. Laamanen nauttii live-tapahtumista, lyriikoiden tulkitsemisesta ja hyvistä tarinoista.

MUSIIKKIA: PORTTIKIELTO TAIVAASEEN

Porttikielto taivaaseen on yhden naisen yhtye, jossa vierailevat soittajat ja artistit määräytyvät aina biisin tunnelman mukaan. Tekstit kulkevat tummilla polulla ja niiden kauneus kasvaa pimeässä. 
Porttikielto Taivaaseen on hyytävän kaunista vaihtoehtopoppia, jossa liikutaan sujuvasti maan ja helvetin välillä. Äänimaisema on mielenkiintoinen yhdistelmä orgaanisia instrumentteja ja elektronista musiikkia. Efektit luovat aavemaista maisemaa ja biisit kasvavat järkälemäisiksi teoksiksi juuri siinä vaiheessa, kun sitä vähiten odottaa. Porttikielto taivaaseen ei identifoidu yhdeksi henkilöksi, vaan on enemmänkin teoskokonaisuus, joka puhuu kipeistä kohdista monella äänellä.

MUSIIKKIA: LEMPIVÄRIT

Folk-bändi Lempivärit saapuu klubille tällä kertaa triona viemään kuulijan paikkoihin, joissa hän ei ole vielä käynyt. Lempivärien musiikki yllättää ja pitää otteessaan lempeän innostavasti, kun puupuhaltimet ja alttoviulu värittävät suomenkielisten, leikkisän kantaaottavien laulujen käänteitä. Rummut ja ukulelebasso puskevat rouheaa komppia akustisen kitaran sekä clawhammer-banjon sävyttämänä. Lempivärien keikkaa ei näe suoratoistopalveluista, eikä sitä voi pakastaa, se täytyy kokea itse!

Liput ennakkoon 7 € ja ovelta korttimaksulla tuntia ennen tilaisuuden alkua 10 €.

Klonkassa on anniskeluoikeudet ja mm. maukkaasti monipuolinen olutvalikoima! Tapahtumien ikäraja K18. Pubissa käytössä vain korttimaksu. Tilaan ei ole esteetöntä kulkua, joten pyydämme tarvittaessa olemaan meihin yhteydessä ennakkoon voidaksemme avustaa tilaan pääsyssä. Yhteydenotot: akseliklonk@gmail.com

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Oulun ylioppilasteatterin ja Huutomerkki ry:n kanssa.

Tapahtumapaikka

Pop-up näyttämö Klonkka, Hallituskatu 20, 90100 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.