Kohteessa 2021: Pianoparatiisi

Hämeen Härkätie 1985, 14300 RENKO, HÄMEENLINNA
29 Elo 2021 15:00 - 17:00
Super järjestäjä
Liput EUR 25.00
Liput EUR 25.00

Konserttisarjan toinen konsertti järjestetään maalaismaisemien keskellä Härkätien Kynttilässä. Jos joku on uniikkia, niin tämä! Pianoteknikko Hannu Latvala on ylläpitänyt Härkätien Kynttilän majoitus- ja konserttisalia 90-luvun puolivälistä lähtien. Jo 1700-luvulla rakennettu maatila toimi yli sadan vuoden ajan vaihtelevasti kievarina ja majapaikkana.

Latvalan pariskunta osti tilan vuonna 1982 ja he ovat kunnostaneet sitä nykyiseen loistoonsa itse jo vuosien ajan. Yli 700 neliön rakennus on täynnä keräilyharvinaisuuksia: Arabian astioita on kertynyt yli tuhat kappaletta, käsin tehtyjä pienoisenkeleitä ja norsuja yli kymmenentuhatta kappaletta kumpaakin. 

Konsertin solisti, pianisti Sakari Lipasti esittää Anatoli Ljadovin ja Manuel Poncen pianokappaleita. Ohjelma sisältää myös Beethovenin sonaatin No 6 pianolle ja viululle. Viulistina Pauliina Lehtinen. Sekä lauluja mm. Straussilta mezzosopraano Piia-Pauliina Latvalan tulkitsemana.


LIPPU SISÄLTÄÄ VÄLIAIKATARJOILUN: Kahvi/tee ja pulla/leivos. Kahviosta ostettavissa myös suolaista purtavaa. Muistathan mainita mahdollisesta erityisruokavaliosta lipun oston yhteydessä.

Härkätien Kynttilä

Kohteessa-konserttisarjan konsertit 2021 Kanta-Häme

Hahkialan kartano HAUHO la 7.8
Härkätientien Kynttilä RENKO su 29.8
Designmuseo Iittala IITTALA la 18.9
Riihimäen taidemuseo RIIHIMÄKI su 19.9
Kansallisarkisto HÄMEENLINNA pe 24.9

www.kohteessa-konserttisarja.c...

Profile picture
Duo Lehtinen&Lipasti

Uudenlainen konserttisarja, joka yhdistää arkkitehtuurin, musiikin ja kulttuurihistorian

Haluatko nähdä lisää tapahtumia?

Rekisteröitymällä saat sähköpostiisi tarkasti valikoidun tapahtumalistauksen.