Kohteessa 2021: Ranskalainen ilta kartanolla

tapahtuma päättyi

Kohteessa 2021: Ranskalainen ilta kartanolla

Sijainti

Päivämäärä

07 Elo 2021 15:00 - 20:00

Kuvaus

Kohteessa-konserttisarja 2021 suuntaa ensimmäisenä Hahkialan kartanolle, jonka ranskalainen Charpentierin suku aikoinaan rakennutti. Tällä kertaa yleisö pääsee nauttimaan iltapäiväkonsertista, joka sisältää musiikkia Ravelilta, Sibeliukselta, Piafilta, Patricia Kaasilta ja Pink Martinilta. Trio Kilpeläinen, Lehtinen & Lipasti on kolmen vahvan ammattilaisen kokoonpano: laulaja-lauluntekijä Pamela Kilpeläisen sielukas ääni ja loistava ranskankielinen tulkinta kaikkien rakastamasta Piafista sopii täydellisesti kartanon miljööseen. Viulisti Pauliina Lehtinen ja pianisti Sakari Lipasti esittävät vähemmän tunnetun sonaatin No 1 "Posthume", jonka Ravel sävelsi nuoruusvuosinaan. Tämä kaunis teos valloittaa kuulaudellaan ja ajattomuudellaan. 

Väliajalla on mahdollisuus vilvoitella kauniissa Paul Ohlssonin suunnittelemassa barokkipuutarhassa. Kartanon juomabaarista voi tilata mm. Hahkialan raparperimaljan.

Konsertti on siitä ainutlaatuinen, että yleisö pääsee konsertin ja kartanon esittelyn jälkeen nauttimaan neljän ruokalajin illallisen - ranskalaiseen tyyliin. Illallinen 58 euroa, jonka voi varata myynti@hahkiala.com tai puh. 050 5178194

Konsertti järjestetään kartanon 2. kerroksessa. Ei hissiä.


HUOM! ILLALLINEN EI SISÄLLY LIPUN HINTAAN

RANSKALAISEN ILLAN MENU

Aperitiivi: Perroquet

***

Ranskalainen rapukeitto

***

Burgundinpata á la Hahkiala 

***

Välijuustot

***

Petit fours -leivokset

Kahvi/tee

KASVISVERSIO MENUSTA

Aperitiivi: Perroquet

***

Tuorehernekeitto

***

Ratatouille

***

Välijuustot

***

Petit fours -leivokset

Kahvi/tee

Kohteessa-konserttisarjan konsertit 2021

Kohteessa-konserttisarja 2021  elo-syyskuussa Kanta-Hämeessä
Hahkialan kartano HAUHO la 7.8
Härkätientien Kynttilä RENKO su 29.8
Designmuseo Iittala IITTALA la 18.9
Riihimäen taidemuseo RIIHIMÄKI su 19.9
Kansallisarkisto HÄMEENLINNA pe 24.9

www.kohteessa-konserttisarja.com

www.hahkiala.com

www.pamelaofficial.com
 

Järjestäjä

Uudenlainen konserttisarja, joka yhdistää arkkitehtuurin, musiikin ja kulttuurihistorian

Tapahtumapaikka

Hahkialan Kartano Hahkialan Kartano, Hahkialantie 30, 14700 Hauho

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.