Kohteessa -konserttisarja 2020 Taidekappeli

23 Elo 2020 15:00 - 16:30

Toinen konsertti on Pyhän Henrikin ekumeenisessa Taidekappelissa, Turun Hirvensalossa. Vuonna 2005 valmistunut kappeli on arkkitehtuurin ystävien pyhiinvaelluspaikka ja sen suunnitelijalle, arkkitehti Matti Sanaksenaholle myönnettiin työstään kansainvälinen Barbara Cappochin -palkinto. Konsertin alussa yleisöllä on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla kappelista professori Sanaksenahon itse kertomana. Kappeli on akustiikaltaan yksi Suomen parhaimpia. Musiikin teemana on puu ja luonto, mikä toistuu myös kappelin Juuret- taidenäyttelyssä, jossa kuvanveistäjä Simo Heleniuksen päätekniikkana on puu. Näyttely esillä 4.8-31.8.

Konsertin ohjelma:
Sibelius: Puusarja

Bach: Sonaatti Nro. 1 sooloviululle g-molli, Adagio ja Fuga

Ravel Sonaatti Nro. 2 G-duuri

Massenet: Meditatio

Konsertin jälkeen Taidekappelin oppaat tarjoavat yleisölle lisää tietoa mm. kappelin nykyisestä ja tulevasta käytöstä. Konsertti sisältää väliajan kahvitarjoiluineen.

Liput: 

10€ sis. opastettu kierros 

5€ eläkeläinen/opiskelija/lapsi

Kohteessa-konserttisarjan 2020 konsertteja:

Paimion Parantola, Paimio pe 14.8. klo 17

Liedon Vanhalinna, Lieto su 13.9. klo 15

Söderlångvikin kartano, Kemönsaari la 19.9. klo 15


Kohteessa-konserttisarjaa tukevat Suomen Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen rahasto, Suomen Solistiyhdistys sekä Musiikin edistämissäätiö.

HUOM! Poikkeuksellisesti lippuja myydään vain rajallinen määrä turvavälit huomioon ottaen, joten liput kannattaa ostaa pian. (Liput myynnissä myös ovelta, jos paikkoja riittää)

www.kohteessa-konserttisarja.com

Uudenlainen konserttisarja, joka yhdistää arkkitehtuurin, musiikin ja kulttuurihistorian

Sosiaaliset

Haluatko nähdä lisää tapahtumia?

Rekisteröitymällä saat sähköpostiisi tarkasti valikoidun tapahtumalistauksen.