Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Muut tämän luokan tapahtumat

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Kohteessa-konserttisarja Kangasalan Lepokoti

tapahtuma päättyi

Kohteessa-konserttisarja Kangasalan Lepokoti

Alkaen EUR 10.00

Sijainti

Päivämäärä

20 Elo 2022 15:00 - 16:30
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Kohteessa-konserttisarja suuntaa Pirkanmaalla ensimmäisenä idylliselle Kangasalan Lepokodille. Ukki-järven rannalla keskustan tuntumassa sijaitseva rakennus toimi täysihoitolana vuosina 1910-1986. Lukuisat kuuluisuudet ja erityisesti taiteilijat vierailivat aktiivisesti lepokodilla. Entisöidyssä rakennuksessa järjestetään nykyään kulttuuritapahtumia ja yksityistilaisuuksia ja sieltä löytyvät sekä majoitustilat että saunarakennus. Huoneissa on esillä muun muassa entisajan vieraille kuulunutta esineistöä ja mm. kirjailija Jalmari Finnen koko julkaistu tuotanto.

Konsertin teemana on Jean Sibelius, joka myöskin vieraili Lepokodilla yhdessä Ainonsa kanssa. Viulisti Pauliina Lehtisen ja pianisti Sakari Lipastin kokoonpano Duo Lehtinen & Lipasti kantaesittää säveltäjä Luukas Hiltusen sovituksen Finlandia-hymnistä viululle ja pianolle. Lisäksi kuulemme bassobaritoni Sampsa Heiniön tulkitsemana Sibeliuksen lauluja. Heiniö esittää myös osia Robert Schumannin laulusarjasta Dichterliebe sekä lauluja Oskar Merikannolta. Kamarimusiikkikonsertissa kuullaan myös Sibeliuksen kappaleita viululle ja pianolle sekä Schubertin sonatiinin Nro 1.

Konsertin yhteydessä opas Jussi Lehtonen kertoo tarkemmin rakennuksesta. Hän on kirjoittanut kirjan Tunnelmien talo aiheeseen liittyen, sekä myös Sibeliuksen elämäkerran. Lisäksi säveltäjä Luukas Hiltunen kertoo Sibeliuksesta ja Finlandiasta.

Konsertti sisältää väliajan, jonka aikana voi ostaa kahvia ja suolaista & makeaa Lepokodin kahvilasta.

Kohteessa-konserttisarjan konsertit 2022 Pirkanmaa

Kangasalan Lepokoti KANGASALA la 20.8.

Tahmelan huvila TAMPERE la 3.9. (Liput ovelta 15€)

Tyrvään Pappila SASTAMALA la 10.9. (pöytävaraukset suoraan Tyrvään Pappilasta)

www.kohteessa-konserttisarja.com

www.kangasalanlepokoti.fi

www.pauliinaviolin.com


Konserttisarja järjestetään Musiikinedistämissäätiön tuella.

Järjestäjä

Uudenlainen konserttisarja, joka yhdistää arkkitehtuurin, musiikin ja kulttuurihistorian

Tapahtumapaikka

Kangasalan Lepokoti Kangasalan Lepokoti, Ruutanantie 26, 36200 Kangasala

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.