Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Muut tämän luokan tapahtumat

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Kohteessa-konserttisarja, Tahmelan Huvila Piiru 10v

tapahtuma päättyi

Kohteessa-konserttisarja, Tahmelan Huvila Piiru 10v

Alkaen EUR 15.00

Sijainti

Päivämäärä

03 Syys 2022 18:00 - 19:30
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Tampereella juhlitaan Rakennuskulttuuriyhdistys Piirun 10-vuotis syntymäpäivää. Pispan suvun rakennuttama 1800-luvun lopun huvilakaunotar Pyhäjärven rannalla tarjoaa upeat puitteet konsertille, jossa Kajander-kvartetti esittää Borodinin tunnelmallisen ja rakastetun jousikvarteton.

Tilaisuus on osa musiikin ja arkkitehtuurin yhdistävää Kohteessa -konserttisarjaa.

Musiikillisen annin lisäksi Tahmelen huvilassa on paikalla arkkitehti Juha Päätalo kertomassa yleisölle kohteen historiasta ja arkkitehtuurista.Konsertti sisältää väliajan ja tarjoilun.

KOHTEESSA-KONSERTTISARJA 2022

Kangasalan Lepokoti, Kangasala la 20.8.2022 klo15

Tahmelan Huvila, Tampere la 3.9.2022 klo18

Tyrvään Pappila la 10.9.2022 klo16


Järjestäjä

Uudenlainen konserttisarja, joka yhdistää arkkitehtuurin, musiikin ja kulttuurihistorian

Tapahtumapaikka

Tahmelan Huvila Tahmelan Huvila, Uramonkatu 9, 33240 Tampere

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.