Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Korjaamo Kino esittää: Jonas Kaufmann: Ilta Puccinin seurassa

tapahtuma päättyi

Korjaamo Kino esittää: Jonas Kaufmann: Ilta Puccinin seurassa

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

23 Elo 2016 19:00 - 21:10
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Saksalainen tenori Jonas Kaufmann astui 14.6.2015 italialaisen oopperan kehdon Milanon La Scalan lavalle laulaakseen vuoden odotetuimpiin kuuluneen konsertin, joka on nyt nähtävissä elokuvateattereissa kautta maailman. Jonas Kaufmann kertoo elokuvassa lisäksi Puccinista ihmisenä, muusikkona ja kuuluisuutena. Mukana on myös harvinaista arkistokuvaa.

Kaufmannin ääntä ylistetään sen ilmaisuvoiman, virheettömän tekniikan ja monipuolisuuden vuoksi. Hän on laulanut Puccinin oopperoiden tenorirooleja koko uransa ajan kriitikoiden ja yleisön ylistämänä. Kuitenkaan pelkkä ääni ei tee todellista oopperatähteä. Kaufmannilla on harvinainen kyky uppoutua täysin jokaiseen laulamaansa rooliin. Se tuottaa sykähdyttävimpiin kuuluvia oopperaesityksiä, joiden lumous säilyy isolla kankaalla. Aarioita ja kohtauksia muun muassa oopperoista Turandot, Tosca, Manon Lescaut ja Lännen tyttö.

Esitysaika tiistaina 23.8. klo 19.00 (Elokuvasali)
Liput 18 €
Kesto 2 h 10 min (ei väliaikaa)
Englanninkielinen tekstitys

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Korjaamo, Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.