Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Korjaamo Kino esittää: The Nest of the Turtledove

tapahtuma päättyi

Korjaamo Kino esittää: The Nest of the Turtledove

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

21 Marras 2016 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Kyyhkysenpesä/The Nest of the Turtledove on ajankohtainen elokuva vierastyöläisyydestä. Daryna (Rymma Ziubina) palaa vuosien jälkeen kotiin työskenneltyään puolilaittomasti Italiassa rikkaan lakimiehen (Mauro Cipriani) ja hänen vanhan äitinsä (Lina Bernardi) kodinhoitajana. Italiassa hän oli yksin ja täysin riippuvainen työnantajastaan, mutta petasi perheelleen parempaa tulevaisuutta tienaamalla rahaa majatalon rakentamiseen Karpaateilla. Elämä Ukrainassa ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaisesti: Darynan raataessa ulkomailla hänen oma perheensä alkaa hajota. Mies Dmytro (Vitaliy Linetskiy) juo, ja teini-ikäinen tytär tulee raskaaksi. Kaiken keskellä Daryna kantaa yksin salaisuutta, joka voisi tuhota hänen perheensä lopullisesti.
Kyyhkysenpesä/The Nest of the Turtledove jatkaa Euroopassa ajankohtaista siirtolaisuusteemaa Cannesissa palkitun Jacques Auriardin elokuvan ”Dheepan” tapaan.

Kielet: Ukraina, italia. Englanninkielinen tekstitys.
Kesto: 101 min
Liput: 5 €
Laji: Draama
Ikäsuositus: K18
Ohjaus: Taras Tkachenko

Ukrainalais-italialainen yhteistuotanto.

Elokuvan esittelevät ohjaaja Taras Tkachenko ja pääroolia näyttelevä Rymma Ziubina. Yleisökysymykset ja keskustelu näytöksen jälkeen.

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Korjaamo, Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.