Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Korjaamo Kino Halloween Special: Hohto (The Shining)

tapahtuma päättyi

Korjaamo Kino Halloween Special: Hohto (The Shining)

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

29 Loka 2016 20:00 - 22:24
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Korjaamo Kinon Halloween Special -näytös on Stanley Kubrickin klassikkokauhuleffa Hohto (The Shining) vuodelta 1980. Pääosissa nähdään Jack Nicholson ja Shelley Duvall. Elokuvan kylmäävä tunnelma ja ahdistavat kamera-ajot ovat tehneet vaikutuksen katsojiin jo reilusti yli kolmenkymmenen vuoden ajan ja Hohto onkin usein valittu yhdeksi kautta aikojen parhaista ja pelottavimmista kauhuelokuvista.

Jack Torrance (Jack Nicholson) muuttaa syrjäiseen vuoristohotelliin yhdessä vaimonsa Wendyn (Shelley Duvall) ja poikansa Dannyn (Danny Lloyd) kanssa. Perheen on tarkoitus majoittua hotellissa läpi talven kolmen kesken. Jack saa vihiä siitä, että aiempi perhe koki karun kohtalon, kun perheenisän mökkihöperyys johti kamaliin asioihin.

Esitämme elokuvasta 2 h 26 min mittaisen director's cut version.
Liput 11 €
HUOM! Elokuvassa ei ole tekstitystä

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Korjaamo, Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.