Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Korjaamo Kino & Royal Opera House esittää: Norma

tapahtuma päättyi

Korjaamo Kino & Royal Opera House esittää: Norma

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

04 Loka 2016 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Korjaamo Kino aloittaa oopperataltiointien esittämisen. Kaikki ohjelmistoon valitut ooppera- ja balettiesitykset ovat Royal Opera Housen ohjelmistoa. Ensimmäisen esitämme Vincenzo Bellinin NORMA-ooperan.

Synopsis: Bellinin klassinen bel canto -ooppera on täynnä upeita melodioita ja tilaisuuksia laulajille näyttää äänelliset kykynsä. Norma tunnetaan erityisesti Casta diva -aariastaan. Produktion ohjaa Àlex Ollé oopperamaailmaa ravistelleesta, katalonialaisesta La Fura dels Baus -teatteriryhmästä. Hän tuo nykyajan näkökulman fanaattisesti uskonnollisen yhteiskunnan ääriainesten lietsoman sodan oloissa rakkaudesta ja petoksesta kertovaan ajattomaan tarinaan. Royal Operan musiikillinen johtaja Antonio Pappano johtaa orkesteria. Sopraano Sonya Yoncheva on Norma ja tenori Joseph Calleja tämän salainen rakastettu Pollione. Sonia Ganassi laulaa papitar Adalgisan ja Brindley Sherratt Norman isän Oroveson roolin.

Lauletaan italiaksi, englanninkielinen tekstitys.

Kapellimestari / Conductor Antonio Pappano
Ohjaus / Director Alex Ollé
Päärooleissa / Cast Sonya Yoncheva / Joseph Calleja / Sonia Ganassi

Oopperan kesto n. 3h (1 väliaika)
Liput 26 €

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Korjaamo, Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.