Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Korjaamo Kino & Royal Opera House: Hoffmannin kertomukset

tapahtuma päättyi

Korjaamo Kino & Royal Opera House: Hoffmannin kertomukset

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

22 Marras 2016 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Offenbachin fantastinen draama saa arvoisensa laulajakaartin Vittorio Grigolon johdolla. Royal Operan ylenpalttinen produktio Offenbachin mestariteoksesta kuuluu yleisön suosikkeihin. Sen on ohjannut Oscarilla palkittu elokuvaohjaaja John Schlesinger. Produktio herättää henkiin 1800-luvun romantiikan, komedian, salaperäisyyden ja uhkaavan maailman.

Karismaattinen nuori tenori Vittorio Grigolo on Hoffmann, joka saadaan kertomaan tarina rakastetuistaan, joiden hän uskoo tulleen arkkivihollistensa viemiksi. Baritoni Thomas Hampson laulaa neljän roiston roolit. Sofia Fominan, Christine Ricen ja Sonya Yonchevan äänten virtuositeetti pääsee oikeuksiinsa mekaanisena nukkena Olympiana, kurtisaani Giuliettana ja Hoffmannin viimeisenä rakkautena Antoniana.

Kapellimestari Antonio Pappano
Ohjaus John Schlesinger
Päärooleissa Vittorio Grigolo / Thomas Hampson / Sofia Fomina / Christine Rice / Sonya Yoncheva

Lauletaan ranskaksi, englanninkielinen tekstitys.
Kesto n. 3 h 30 min (2 väliaikaa)
Liput 26 €
Lippuja voi ostaa Korjaamon Neuvonnasta tai Kinon verkkokaupasta:
http://www.korjaamokino.fi/fi/elokuvat/theroyaloperahoffmanninkertomukset

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Korjaamo, Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.