Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Korjaamon Designmarkkinat: Löydä Design!

tapahtuma päättyi

Korjaamon Designmarkkinat: Löydä Design!

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

12 Marras 2016 11:00 - 13 Marras 2016 17:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Isänpäiväviikonloppuna 12.-13.11. Korjaamon Vaunusali, ja tällä kertaa myös Vintti, täyttyvät jälleen Korjaamon perinteisistä Designmarkkinoista. Nyt teemana on Löydä Design! Markkinoilla on mukana paljon kotimaisia designtoimijoita vaatesuunnittelijoista valaisinvalmistajiin, monia korumuotoilijoita sekä sisustustuotteita valmistavia kotimaisia nimiä.

Ohjelmaa on myös paljon näillä jo klassikoksi muodostuneilla designmarkkinoilla. Vintti muokkautuu viikonlopun ajaksi tunnelmallisesti valaistuksi Design Loungeksi, jossa voi nauttia kuumista design-juomista sekä purtavista, molempina päivinä klo 15 kävijöitä hemmotellaan myös akustisilla keikoilla! Lauantaina esiintyy LEO ja sunnuntaina Joose Keskitalo. Vaunusalissa haastatellaan myyjiä ja kerrotaan tarinoita designin takaa, tunnelmaa nostattaa DJ Lene.

Lapsia, ja lapsenmielisiäkään ei olla unohdettu! Designmetsästys käynnistyy lauantaina ja sunnuntaina heti markkinoiden avauduttua, ja löytäjä saa pitää löytämänsä designtuotteen. Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkki pitää markkinoilla lapsille maksutonta designnurkkaa, jossa pääsee itse kokeilemaan esimerkiksi kolmiulotteisen postikortin valmistusta.

Designmuseo järjestää Designmarkkinoilla lauantaina klo 13-14 Muotoilu nyt x Designmuseo -paneelikeskustelun, jossa pohditaan, miten muotoilijat näkevät oman alansa nykyhetken: miten suomalaisen muotoilun perinteitä jatketaan ja mikä tulee muuttuman. Mukana ovat teollinen muotoilija Pekka Toivanen Muotohiomosta, keramiikkataiteilija Heini Riitahuhta Arabian taideosastoyhdistyksestä sekä juontajana Designmuseon museolehtori Leena Svinhufvud.

Isää voi hemmotella viikonloppuna vaikkapa kotimaisella, käsityönä tehdyllä, nahkalompakolla tai sunnuntaina Korjaamon Baari & Keittiön herkullisella isänpäiväbrunssilla. Brunssilla kylmästä pöydästä löytyy niin parmankinkkua ja graavilohta kuin Korjaamon granolaa ja sipulisilliäkin. Lämmin pöytä notkuu esimerkiksi feta-pekonipiirakasta sekä valikoimasta makkaroita ja soijanakkeja, ja jälkiruokalautaselle voi kasata vaikkapa tuoreita hedelmiä sekä rocky road -suklaata. 29€:n hintaan sisältyy lisäksi pieni olut, lasi skumppaa tai limua. Koko lista lisätietoineen on luettavissa osoitteessa: http://www.korjaamo.fi/fi/ravintolat/baari-keittio

Tervetuloa markkinoille!

Designmarkkinoilla mukana:
TARTTUVAdesign, Kauneve, Vanja Sea, Nouki, RokRokInc., Mariel Design, KIERTELEVÄ KETTU, Signed, MOSH Jewelry, Saara Ruskola - Jewellery Designer, Tytti Lindström - Jewellery Designer, Uniqeco Design, Chemodan dvoih, Eva Rita Carlsson, Handmade by Micas, Alpa, RAE FACTORY, Design Johanna Karoliina, Nunuco Design Co., Vilmuri by Vilma Wallinmaa, Einari et elli, Pisama Design, Cobblerina, [ses disain] - c.e.s design, Mi ekodesign, Luava, Likiz, ButoniDesign, Living 24/7, EPuntari Design, MUUMURU, BLOUN, Junk'n Design, Littlebit Design, Anjo Allee Hats, March Design, Pöllöt, Rosebud, Aarni Wooden Watches and Eyewear, Mani, Midas's Garden jewelry, Mooncake, TYLLi, Aarni Wooden Watches and Eyewear, HienoStella, Sera Clothing, NANNANDA, ILO by Dakini ja Natural Beauty Shop.

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Korjaamo, Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.