Kulkurin lauluja / Villa Salmenrannan Kesäkonsertit 2021

tapahtuma päättyi

Kulkurin lauluja / Villa Salmenrannan Kesäkonsertit 2021

Liput alkaen EUR 32.00

Sijainti

Päivämäärä

29 Kesä 2021 17:30 - 18:45

Kuvaus

Klo 17.30
KULKURIN LAULUJA

Baritoni elämänsä matkalla
Henri Tikkanen, baritoni
Markus Vaara, piano

Liput ovelta 45 €. Liput ennakkoon 38/32 €, Billetto.fi.

Ralph Vaughn Williamsin laulusarja Songs of Travel on mestarillinen kertomus laulajan matkasta avarassa maailmassa, kerallaan rakkaus, unet ja niistä kumpuava toivo. Oskar Merikannon lauluissa sankarillinen elämänhalu hehkuu metallisena kiiltona baritonilaulajan maskuliinisessa äänessä. Suomalainen laulajalupaus Henri Tikkanen lähtee syksyllä pois Suomesta isommille lavoille Keski-Eurooppaan, mutta nyt häntä vielä pääsee kuulemaan Villa Salmenrannan intiimissä liedsalongissa.

Klo 17.00-17.15
Valistussalonki. Vapaa pääsy.
Kimmo Pihlajamaa esittelee Ralph Vaughn Williamsin laulusarjan Songs of Travel.

Tapahtumapaikka

Villa Salmenranta Villa Salmenranta, Keulapuomintie 9, 90500 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.