Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

KumpuRock

tapahtuma päättyi

KumpuRock

Alkaen EUR 50.00

Sijainti

Päivämäärä

09 Heinä 2022 16:00 - 23:00

Kuvaus


Siilinjärvi, keskusta, Siilifolkin festivaaliteltta

09.07.2022 16:00-

17:00 SuperSonic

Bilebändi Supersonic avaa Kumpurockin ja tanssilattian reippaalla covermusiikilla

19:00 Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus

Suomalaisen raskaan musiikin mestarit laittavat nupit kaakkoon!

21:00 Timo Tolkki - Visions of Siilinjärvi

Kansainvälisen power metal-musiikin suurlähettiläs ainoalla Suomen keikalla 2022! Erityiskokoonpano KumpuRockia varten, mukana runsaasti Strotovarius nostalgiaa, tätä tilaisuutta et voi jättää välistä!

22:30 Loppushow - Siilinjärvi Special!

Tapahtumapaikka

Siilifolk teltta Torin parkkipaikka, 71800 Siilinjärvi, 71800 Siilinjärvi

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.