Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Kutsu: Basson Lounaskeittola by Atria, Unioninkatu 25, Helsinki

tapahtuma päättyi

Kutsu: Basson Lounaskeittola by Atria, Unioninkatu 25, Helsinki

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

10 Helmi 2016 11:00 - 19 Helmi 2016 19:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Tervetuloa lounaalle Basson Lounaskeittolaan by Atria!

Helmikuun 10. päivästä alkaen Atria tarjoaa uusia thaimaustettuja Red Curry ja Green Curry - kanakeittojaan sinulle, kaverille, pomolle, tinderille tai vaikka mummille Basson popupissa. Ilmaisia lounaita siis on olemassa!

Saatat päätyä lounaspöytään myös Bassojen ja radiovieraiden kanssa tai nähdä ainutlaatuisen live-vedon suosikkiartistiltasi. Koskaan ei tiedä mitä Bassolla tapahtuu.

Tervetuloa keitolle! Kutsu kaveritkin mukaan!

Lounaskeittola by Atria
Unioninkatu 25
Avoinna 10.-19.2. arkisin 11-14 ja 16-19

Osallistu myös kilpailuun, äänestä paras uutuuskeitto ja voit voittaa Atria Mestarin kotiisi kokkaamaan kaveriporukallesi.
basso.fi/lounaskeittola

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Basson Shoutbox Pop-Up, Unioninkatu 25, 00170 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.