Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

KUUSEENSUKSINTA @ TAVASTIA: Jukka Nousiainen, U.F. Ojala ja Country-Haistelijat

tapahtuma päättyi

KUUSEENSUKSINTA @ TAVASTIA: Jukka Nousiainen, U.F. Ojala ja Country-Haistelijat

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

24 Helmi 2016 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Neljän yhtyeen superkiertue helmi-maaliskuussa! Tässä kokoillan musiikkielämyksessä avautuu suomenkielisen musiikin laaja kirjo herkästä iskelmästä rajuun psykedelirockiin ja rajusta psykedeeli-iskelmästä herkän humoristiseen autotallicountryyn! Hittikappaleiden kiihkeää kimaraa, ojan kautta kotiin ja takaisin. Illan aikana kuullaan sekä koskettavaa tilitystä että repäisevää huumoria yhdessä ja toisiinsa kietoutuneina. Eikö näin aina tapahdu parhaissa lllanistujaisissa muutenkin? Esiintyvät artistit ovat lupautuneet esiintymään myös toistensa seteissä joten yllätyksiä ja eläviä tilanteita varmasti piisaa. Tervetuloa nauttimaan!

Kiertueaikataulu:

24.2. Tavastia-klubi, Helsinki
Jukka Nousiainen, U.F.Ojala, Country-Haistelijat
26.2. Tirra, Lahti
Jukka Nousiainen, U.F.Ojala, Country-Haistelijat
27.2. Dynamo, Turku
Jukka Nousiainen, U.F.Ojala, Country-Haistelijat
2.3. Klubi, Tampere
Jukka Nousiainen, U.F.Ojala, Ninni Forever Band
4.3. Jyväskylä, Katse
Jukka Nousiainen, U.F.Ojala, Country-Haistelijat
5.3. Ykän Pub, Oulu, Paskakaupunni Ry esittää:
Jukka Nousiainen, U.F.Ojala, Ninni Forever Band


Jukka Nousiainen

Jukka Nousiaisen odotettu toinen soololevy julkaistaan helmikuussa. Uuden levynsä musiikkia Jukka kuvailee sanoin: "tein nyt taas tämmöstä miltä tuntuu, kiva jos joku tykkää". Suomen kiertue käynnistyy Tavastia-klubilta. Uusia ja vanhoja kappaleita Jukan kanssa tulevat soittamaan ainakin Mikko Siltanen (Talmud Beach, Räjäyttäjät), Sini Mäenpää (Jytämimmit, Pettusville Alabama) Tomi Leppänen (Valmistusvirhe, Guggenheim-Projektz) ja kenties muitakin.

Räjäyttäjät ja Jukka Ja Jytämimmit -yhtyeistä tunnetun Nousiaisen ensimmäinen soololevy Huonoa Seuraa oli monien kriitikoiden suosikki vuonna 2014. Soundi-lehti valitsi vastikään Jukka Ja Jytämimmien Jytää Vaan -lp:n vuoden 2015 kotimaiseksi levyksi.

Jukan haastattelu: https://youtu.be/1SEUkb8bpj0
Sun kanssas mä lähden minne vaan: https://youtu.be/HFKHn7W7XKI


U.F.Ojala

U.F. OJALA on tamperelainen yhtye joka esittää kitaristi-laulajansa Teemu Ojalan biisejä. Psykedeelispitoisessa rokissaan on sanottu olevan kaikuja niin Sehr Schnellistä, Gun Clubista, kuin Mana Manastakin. Mutta vaikka laulunaiheet ovat useimmiten synkkiä, kuuluu musiikissa kuitenkin positiivinen pohjavire -tunnelin päässä on sittenkin valoa! Ennen nyt julkaistavaa kokopitkää albumia, "Itsestään huolta pitävä nuori mies", U.F. Ojala on vuoden 2015 aikana julkaissut kaksi seitsentuumaista levyä: Olento/Havaintoja singlen, sekä joulusplitin Panssarijunan kanssa.

”Epäilyttävää suomirokkia”, kuvaili joku yhtyettä. Epäilemättä.

Olento: https://youtu.be/zzH1PDObL1w
Toisin: https://youtu.be/rxCAsrBWYgI


Country-Haistelijat

Jukka Nousiaisen ja U.F. Ojalan kannoilla ratsastaa
COUNTRY-HAISTELIJAT -niminen ryhmä. Bändi joka on perustettu soittamaan covereita HC- yhtye Haistelijoiden tuotannosta. Homma sai lähtölaukauksen Haistelijoiden ollessa Yhdysvaltain kiertueella, missä bändi sai Texasia kiertäessään vahvoja kantrivaikutteita. Sen sijaan että se olisi sekoittanut niitä musiikkinsa, perusti se rinnalleen kokonaan uuden yhtyeen, Kantri-Haistelijat! Bändin riveissä on keikoilla ollut niin originaaleja Haistelijoita, kuin myös monenkirjava joukko artisteja eri yhtyeistä. Keitä kokoonpanossa tällä kertaa soittaa, se jää nähtäväksi!? Whiskey pullo käteen ja nenä hameen alle, Cuntry-Haistelijat määrää tahdin!

Keikkatunnelmia:
https://youtu.be/snYA5bOHF5I
https://youtu.be/euSlXgmZUFs


Ninni Forever Band

Yhden naisen superbändi Ninni Forever Band on vaihtanut esityskielensä suomeksi, ja esittää nyt tuoreita biisejään. Uudessa outsider-popissa seikkaillaan kaiholla ainakin ruoansulatuksellisissa maisemissa, tupakan sisällä, kylpyammeessa ja linja-auton peräpenkissä. Pintandwefall- ja Risto -yhteyksistä tuttu kuvataiteilija-muusikko (eli multitalentti suorastaan) ryhtyy just näillä sekunneilla levytyshommiin ja toivoo hartaasti, että maaliskuuhun mennessä olisi pihalla jo jotain uutta!

Confetti: https://youtu.be/XXz2inSrahk
Internetsivut(!): www.ninniforeverband.com

Kiertueen graafisesta ilmeestä vastaa sarjakuvataitelija Jarno Latva-Nikkola, kannattaa tutustua hänen tuotantoon!

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

TAVASTIA-klubi, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.