Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Lasten kesäpiha

tapahtuma päättyi

Lasten kesäpiha

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

14 Touko 2016 10:00 - 27 Touko 2016 13:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Tänä kesänä Torikorttelit avaa kaupungintalon sisäpihalle Lasten kesäpihan! Hiekkalaatikko, leikkikioski ja pöytiä eväiden syömistä ja hengailua varten. Pihan avajaisia vietetään lauantaina 14.5. klo 10-15. Piha on auki koko kesän! Tervetuloa!

Haluamme tarjota kaupunkilaisille helppoja ja avoimia ajanvieton ja pysähtymisen paikkoja. Aina ei ole pakko ostaa ansaitakseen hetken terassituolilla auringossa tai keksiäkseen tekemistä keskustassa. Lapset (ja toki aikuiset) voivat tehdä pihalle treffejä kavereiden kanssa tai pihalla voi viivähtää syömässä vaikka eväitä!

Jos haluat järjestää pihalla kokoontumisen, tapahtuman tai pienen juhlan, ota yhteyttä! Ehtona avoin ja maksuton pääsy. Ei yksityistilaisuuksiin.

Lasten kesäpiha ilahduttaa leikkijöitä 31.8. asti.

Yhteydenotot Annalle tai Isabellalle: http://www.torikorttelit.fi/fi/info/#yhteystiedot

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Torikorttelit, Aleksanterinkatu 28, 00170 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.