Lasten oma halloween!

31 Loka 2020 17:00 - 20:00

Lasten oma halloween-juhlat!

Juhlat järjestetään ulkona säävarauksella, seuraathan tapahtuman Facebook-sivua missä ilmoitetaan jos sään vuoksi joudutaan perumaan. Leikkipuistossa on korkea aita, joten voit tulla huoletta myös perheen pienempien kanssa.

Tapahtuma järjestetään HOAS:in luvalla sisäpihan korkealla aidalla varustetussa leikkipuistossa. Näin ollen voit tulla huoleti myös pienempien lasten kanssa, eivätkä he pääse karkaamaan alueelta. 

Luvassa herkkuja, juomia ja kahvia! Ohjelma on vapaata leikkimistä, kurpitsan kaiverrusta ja jotain pientä yllättävää. Herkut ja juomat ovat pienissä pakkauksissa, jolla vältetään turhaa hipelöintiä karkkikulhoissa. 

Jokainen pääsee kaivertamaan oman hurjan kurpitsan, jonka sisälle laitetaan tuikku. Tapahtuman päätteeksi jokainen saa viedä oman kurpitsan kotiin! Kurpitsat sponsoroi K-Market Jokiniemi

Tarjoilut ja aktiviteetit ovat maksuttomia, mutta pöydällä on kolehti johon saa omantunnon mukaan laittaa pientä korvausta herkuista. (Käteinen tai mobile pay) Maksu ei ole pakollinen!

Tapahtuma valokuvataan ja sisältö tulee näkyviin Instagramiin, facebookiin sekä blogiin. Ilmoitathan siis tapahtumassa, mikäli et halua näkyä kuvissa.


Somekanavat

@sallajuurakko –Instagram

@thejuurakkojournal -Facebook

www.sallajuurakko.com -Kotisivut


Haluatko nähdä lisää tapahtumia?

Rekisteröitymällä saat sähköpostiisi tarkasti valikoidun tapahtumalistauksen.