Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Lounaskonserttisarja Sointi Jazz Orchestran kanssa 1/3: Rohkeasti rouheaa

tapahtuma päättyi

Lounaskonserttisarja Sointi Jazz Orchestran kanssa 1/3: Rohkeasti rouheaa

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

14 Heinä 2016 12:00 - 13:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Torikortteleiden heinäkuisten Lounaskonserttien sarjan aloittaa rouhea ja rohkea jazzkonsertti panimoravintolan sisäpihalla.

Torikortteleiden Lounaskonsertit tuovat jo neljättä kertaa yhteen musiikin ja lounaan luoden intensiivisen elämyksen Torikortteleiden persoonallisilla sisäpihoilla. Ruoan ja musiikin vuoropuhelusta syntyy sisäpihalle lounasajaksi audiovisuaalinen ja kulinaristinen kokemus, joka tempaisee lounastajat tuntia huomattavasti pidemmältä tuntuvalle lähilomalle keskellä Helsingin vanhinta empire-keskustaa.

Heinäkuinen kolmen Lounaskonsertin sarja toteutetaan yhdessä helsinkiläisen 18-henkisen Sointi Jazz Orchestran kanssa. Kussakin konsertissa instrumentteihinsa tarttuu vaihtuva kokoonpano bigbandin jäsenistöstä. Samoin vaihtuu miljöö ja sen myötä myös osin improvisoidun konsertin sisältö. Yleisö kokeekin siis kaikkiaan kolme luonteeltaan täysin erilaista, ainutlaatuista elämystä. Torikortteleiden panimoravintolan Bryggeri Helsingin sisäpihalla nautiskeltava sarjan ensimmäinen lounaan ja musiikin kombo on rohkeaa jazzia kera konstailemattoman panimoravintolaruoan.

Kokoonpanossa nähdään Pekka Seppänen (klarinetti, tenorisaksofoni), Vesa-Matti Vuolahti (pasuuna), Oskari Siirtola (kontrabasso) ja Siiri Partanen (rummut). Sointi Jazz Orchestran muusikoista koostuva kvartetti soittaa jazz- ja blues-standardeihin pohjautuvan setin rohkealla ja rouhealla otteella Bryggerin hengessä. Kahden puhaltimen ja basson yhdistelmä mahdollistaa eri instrumenttien karaktäärien esiintuomisen jättäen biiseihin paljon tilaa reagoinnille ja improvisaatiolle.

Lounaaksi tämän kesän ensimmäisessä Lounaskonsertissa BBQ-savuoluella glaseerattua porsaanposkea, maalaisvehnä-yrttipaistosta ja rucolaa 12,20 €. Kasvisvaihtoehtona paahdettua puna- ja keltajuurta, maalaisvehnä-yrttipaistosta sekä rucolaa 11,20 €.

LOUNASKONSERTTI 1/3
TORSTAI 14.7. KLO 12
BRYGGERI HELSINGIN TERASSI
UNIONINKATU 23
TORIKORTTELIT

VAPAA PÄÄSY!

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Bryggeri Helsinki, Sofiankatu 2, 00170 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.