skip to main content

Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin?

Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.
Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

LR Health Mission ilta Pietarsaari

Vähän lippuja jäljellä
tapahtuma päättyi

LR Health Mission ilta Pietarsaari

Alkaen Maksuton

Sijainti

Päivämäärä

23 Touko 2024 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää

Kuvaus

Missä kunnossa sinun aineenvaihduntasi on?

Terveytemme perustuu aineenvaihduntamme ainutlaatuiseen kykyyn vastaanottaa arvokkaita ravintoaineita ja muuntaa ne sellaiseen muotoon, että elimistömme voi niitä hyödyntää. Valitettavasti monella meistä suoliston, maksan ja solujen aineenvaihdunta ei ole kunnossa mikä näkyy erilaisia oireina kuten väsymyksenä, mielialavaihteluina, ruokahimoina ja painonnousuna, päänsärkynä, turvotuksena tai huonona ihona tai kynsien ja hiusten huonossa kunnossa!

Asian ei kuulu olla näin ja mikä parasta, kaiken voi muuttaa! Tervetuloa kuulemaan lisää vinkkejä kuinka parantaa aineenvaihduntaa ja kokonaisvaltaisesti hyvinvointia. Lisäksi pääset tutustumaan illan aikana myös ihaniin kesän uutuustuotteisiimme!

Nähdään Pietarsaaressa!

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Villa Rosenlunden, Rosenlundsgatan 3a, 68600 Jakobstad

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.