Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Lucas debyyttialbumin levyjulkkarit Nosturilla 24.9. (+Lämppäri: SIMA)

tapahtuma päättyi

Lucas debyyttialbumin levyjulkkarit Nosturilla 24.9. (+Lämppäri: SIMA)

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

24 Syys 2016 14:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Lucas Nosturilla iltapäiväkeikalla & Levyjulkkarit

Liput nyt myynnissä!
http://www.ticketmaster.fi/event/lucas-lippuja/185883

Showtimes:
Sima klo 14:30, Lucas 15:15.

Yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista artistitulokkaista on ehdottomasti Lucas. Tämä 17-vuotias biisinikkari on nuoresta iästään huolimatta tehnyt musiikkia jo useamman vuoden ajan.
Kaikki alkoi, kun Lucasin musiikinopettaja huomasi nuoren miehen lahjakkuuden ja antoi hänelle luvan harjoitella musiikkiluokassa välitunneilla. Sattumalta eräänä päivänä tuottaja Milos Rosas käveli luokan ohi ja vakuuttui Lucasin laulu- ja soittotaidoista.

Debyyttilevynsä 26.8. julkaiseva Lucas on julkaissut jo useita hittibiisejä. Singlet Täydellisen epätäydellinen ja Kauniita yhdessä ovat nuoren artistin ensimmäiset kultaa saavuttaneet keikkahitit, jotka nuori yleisö on ottanut omakseen. Spotifyssa Lucas on pian kerännyt kasaan jo huimat 10 miljoonaa striimiä.

Lucasin lämmittelijänä toimii dj-setillä SIMA.

Liput alkaen 16,50€. Lippu sisältää eteispalvelumaksun.
http://www.ticketmaster.fi/event/lucas-lippuja/185883

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.