Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Maajo - album release party + Aaro DiCosta Live, 11.11.2016

tapahtuma päättyi

Maajo - album release party + Aaro DiCosta Live, 11.11.2016

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

11 Marras 2016 22:00 - 12 Marras 2016 03:30
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Kuusihenkinen Maajo julkaisi esikoisalbuminsa Tropic of Tulli 28.10.2016 ja juhlistaa tätä 11.11.2016 Kuudes Linja -klubilla.

Elektronisia elementtejä sekä sähköisiä ja akustisia instrumentteja musiikissaan yhdistelevä Maajo on saanut esikoiselleen erittäin lämpimän vastaanoton. Julkaisu on herättänyt kiinnostusta erityisesti maamme rajojen ulkopuolella (mm. Boiler Room, Mixmag, Test Pressing, Les Yeux Orange, Ransom Note). Nyt hypnoottinen spektaakkeli on koettavissa vaivattomasti livenä Kuudennen Linjan suosiollisella äänentoistolla.

Illan täydentää discopallon valossa täyteen hehkuunsa syttyvä Aaro DiCosta Partü X-Perience sekä DJ:t Herman Prime, Azure ja Klaus Wing.

LIVE: Maajo
LIVE: Aaro DiCosta Partü X-Perience
DJ:t Herman Prime, Azure ja Klaus Wing

Liput: 10 €
Ovet: 22:00
K20

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Kuudes Linja, Hämeentie 13, 00530 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.