skip to main content

Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin?

Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.
Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

Maaliskuun Musteklubi

tapahtuma päättyi

Maaliskuun Musteklubi

Alkaen EUR 7.00

Sijainti

Päivämäärä

23 Maalis 2024 21:00 - 24 Maalis 2024 23:00

Kuvaus

Tervetuloa Huutomerkki ry:n maaliskuiselle Musteklubille Pop-up Klonkkaan. Alla ohjelma, joka on tyypilliseen tapaan varsin kirjava & runollis-musiikillinen. Huomioithan, että tapahtuma alkaa joistain ennakkotiedoista poiketen klo 21.

KIRJAVIERAS: LAURA JUNTUNEN

Laura Juntunen kertoo juuri ilmestyneessä teoksessaan Tyttö joka en (Into) oman tarinansa ja kytkee omat kokemuksensa yhteiskunnalliseen näkymään. Teos on ainutkertainen puheenvuoro mielenterveydestä, väkivallasta ja tyttönä olemisen vaikeudesta. Yläkoulun alkaessa Juntunen sairastui syömishäiriöön ja alkoi liikkua porukassa, jossa käytettiin huumeita. Pian hän huomasi elävänsä maailmassa, jossa nuorella tytöllä ei ollut lainkaan ääntä. Juntunen kirjoittaa vimmaisesti ja koskettavasti elämästään, joka ei ollut omissa käsissä. Samalla hän tutkii tarkkanäköisesti nuorten mielenterveyskriisiä, naisten asemaa päihdemaailmassa sekä sukupuolittunutta väkivaltaa ilmiönä, joka läpileikkaa tyttöjen elämää lapsesta aikuisuuteen saakka. Juntunen on (s. 1991) vapaa toimittaja, joka on erikoistunut yhteiskunnallisiin teemoihin ja rakenteellisiin ongelmiin. Hänen esikoisteoksensa Subutex-kaupungin kasvatit (Into 2022) sai runsaasti kiitosta ja oli ehdolla Botnia-palkinnon saajaksi. Haastattelijana Jarkko Korpua.

RUNOVIERAS: MATTI A. KEMI

Matti A. Kemi julkaisi vihdoinkin pöytälaatikkoon unohdetun runoteoksensa Sekatavara. Avoin runoelma on kirjoitettu vuosien 2018-19 aikana. Viidestä fragmentista muodostuva vapaakompulsiivinen omakustanne hyödyntää taitossaan punk-zinet-taidetta. Omalakinen teos sisältää tärähtänyttä dogmatiikkaa ja anarkismia, jossa Perttu Häkkinen ja taannoin edesmennyt Hannu Taanila toimivat sisäisääninä. Numeroitua artefaktia on myytävänä joko viidellä kahden euron kolikolla tai kolmella viiden euron setelillä (MobilePayllä teoksen hinta 18,80 €). Teoksen ostajalle pidätetään mahdollisuus lunastaa numeroinnin mukainen vedosliuska kesäkuun lopulla. Kemiä haastattelee mahdollisesti joku tai sitten hän itsenäisesti yrittää setviä tekemisiään vuosien takaisilta liuskoilta.


RUNOESITYS: ARMI ÅHRLUND

(A)ikuinen pöytälaatikkorunoilija Armi Åhrlund on nauttinut suosiota satunnaisilla lavarunoiluilla, koska hänen huuliltaan tihkuu hunajaa! Tarkennetaan kuitenkin sen verran, että Armin runoja on muinaisaikoina karannut pöytälaatikosta ainakin sellaisiin klassikkolehttin kuin SinäMinä, MeKaksi ja Regina, joista viimeksi mainittu sisälsi mm. meikki- ja muotivinkkejä, romanttisia novelleja ja naisten eroottisia fantasioita sekä kysymys- ja vastauspalstan! Nykyään runoilija käsittelee teksteissään useimmiten avaruutta sekä keski-iän kriisiä.

KYSY MITÄ TAHANSA J.R.R. TOLKIENIN MYTOLOGIASTA


Yleisökysymyksiin vastaa kansainvälisesti tunnustettu Tolkien-tutkija ja tietokirjailija Jyrki Korpua. J.R.R. Tolkien on maailman tunnetuin fantasiakirjailija ja modernin fantasian isä, jonka tarinat Keski-Maasta lumoavat yhä uusia sukupolvia.

Kysy mitä tahansa aiheesta x -sarjassa aiheina ovat olleet aiemmin mäkihyppy, maailmankaikkeus, veneenrakentaminen, Raamattu, betonibrutalismi, rullalautailu, ruumiinavaus, showpaini, tee, kädenvääntö, sananmuunnokset, Tintti-sarjakuvat, pöytäroolipelit, e-urheilu, meditaation haittavaikutukset, burleski, kampaamoala, polkujuoksu, bi- ja panseksuaalisuus, jääpalloerotuomarointi, Kalkitos-siirtokuvat, veturinkuljettajan ammatti, Martinniemen maannousu sekä Wim Hof -hengitystekniikka.

MUSIIKKIA: ESSI & MAURI

Laululyyrisen ukuleletuokion tarjoilee trubaduuri Essi & Mauri. Essi & Mauri on tyttö pienen saaren metsästä, ukulele ja lauluja vastaantulleista ihmisistä. Essi & Mauri esittää tarinoita tästä maailmasta, sisimmästä tai kaukaisuudesta kauniisiin melodioihin upotettuna, suloisiin sointuihin kehystettynä. Essi & Mauri vie sinut musiikillaan aivan erityiseen paikkaan. Ohjelmistossa mm. Matkalla Vladivostokiin, Sinä olet meri, Pykeija ja Ikävöimislaulu.

MUSIIKKIA: VIINAMÄKI

Viinamäen musiikki on sekoitus amerikkalaista ja suomalaista kansanmusiikista. Yhteisaines on on jalostettu omalaatuisilla, suomenkielisillä teksteillä ja muilla maailmanmusiikin vaikutteilla. Viinamäki esittää vanhoja ja uusia laulujaan sekä huolella valittuja lainakappaleita.

Liput ennakkoon 7 € ja ovelta 10 € (vain korttimaksu).


Klonkassa on anniskeluoikeudet. Ikäraja K18. Pubissa käytössä vain korttimaksu. Tilaan ei ole esteetöntä kulkua, eikä tilassa ole esteetöntä wc:tä. Pyydämme tarvittaessa oleman yhteydessä ennakkoon voidaksemme avustaa tilaan pääsyssä: akseliklonk@gmail.com.

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Pop-Up näyttämö Klonkka, Hallituskatu 20, 90100 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.