Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

MANILLA ROAD (USA), SATAN´S FALL & ANGEL SWORD la 9.7.2016 at Nosturi, Helsinki

tapahtuma päättyi

MANILLA ROAD (USA), SATAN´S FALL & ANGEL SWORD la 9.7.2016 at Nosturi, Helsinki

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

09 Heinä 2016 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Elmu ja Incantation Agency ylpeänä esittävät:

EEPPISEN HEAVY METALLIN LEGENDA MANILLA ROAD NOSTURISSA HEINÄKUUSSA!

Liput myynnissä Ticketmaster Suomessa!

Vuonna 1977 alkunsa saanut jenkkiläinen heavy metal -yhtye Manilla Road saapuu Euroopan kiertueellaan Helsingin Nosturiin heinäkuun 9. päivä. Manilla Road on ehkäpä tunnetuin nimi eeppisen heavy metalin saralla, ja onkin uransa aika ehtinyt julkaista 17 täyspitkää albumia, joista viimeisin ”The Blessed Curse” julkaistiin helmikuussa 2015.

Illan avaavat helsinkiläiset Angel Sword ja Satan's Fall, joiden molempien hengentuotoksia julkaisee piakkoin saksalainen Underground Power Records.

La 9.7.2016 @Nosturi, Helsinki
MANILLA ROAD (USA)
Liput 27,50/ 28,00 (S/K18)
Ticketmaster Suomi

www.manillaroad.net
www.satansfall.bandcamp.com
www.angelsword.bandcamp.com
www.ticketmaster.fi
www.elmu.fi
www.incantationagency.com

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Nosturi, Telakkakatu 8, 00150 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.