Matmilen Åbo

Matmilen Åbo

Alkaen EUR 49.00

Sijainti

Päivämäärä

25 Touko 2023 17:00 - 22:00

Kuvaus

Kesän lähestyessä on aika juhlia osia Turun gastronomisesta pubielämästä. Sitten onkin vuoro Matmilen Åbo .

Matmilen järjestetään torstai 25.5. klo 17-22.


MITEN SE TAPAHTUU?

Samana päivänä kun tapahtuma järjestetään, Matmilen edustajat ovat keskeisellä paikalla, usein hotellissa. Sieltä keräät leikekorttisi, joka on todiste siitä, että olet yksi Matmilen osallistujista. Nyt alkaa hauska ja maukas seikkailu.

Mukana on 6 Turun ravintolat ja jokaisessa paikassa pääsee kokeilemaan pientä ruokaa, makutestiä, joka välittää kyseisen ravintolan ruokalistaa. Olet jo maksanut ruokasi ja päätät itse, haluatko ostaa juoman. Jokaisessa pubissa on erityisesti kehitetyt ehdotukset sopivista juomista. Voit valita järjestyksen, jossa vierailet osallistuvissa ravintoloissa, lukuun ottamatta ensimmäistä, jonka määrittelemme.

Kaikki sujuu erittäin sujuvasti ja helposti, tehtäväsi on nauttia ja löytää uusia ravintoloita kaupungissasi.


Kuulostaako jännittävältä? Tartu tilaisuuteen ostaa Early Bird -lippu 49 euroa (20.4. asti) niin varmistat osallistumisesi ja saat edullisemman hinnan (Tavallinen hinta 60 euroa) Lippuja on saatavilla rajoitettu erä.

Osallistuvat ravintolat paljastetaan pian.

Matmilen


Järjestäjä

Matmilen är din lokala restaurangfestival. Vi samlar toppskiktet av restaurangerna i din stad och du får gå på en krogrunda och smaka på vad de har att erbjuda. 

Att ha en levande krogkultur anser vi vara viktigt. Det är även viktigt med hög standard på både mat och service, vi samarbetar endast med krogar som är i branschen just för att uppfylla dessa krav.

Tapahtumapaikka

Åbo, Åbo, Åbo

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.