Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Maya Paakkari & Frozen Hippies

tapahtuma päättyi

Maya Paakkari & Frozen Hippies

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

04 Elo 2016 21:00 - 05 Elo 2016 04:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Janis Joplin, Blodie, AC/DC... tältä tehonaiselta taittuu kaikki klassinen rock ja millä tyylillä! Vuosia sitten Maya emännöi On the Rocksin jameja, ja hänet on nähty tällä lavalla lukuisat kerrat eri kokoonpanojen kanssa, mutta nykyään tämä pohjoisemmassa Suomessa majaansa pitävä laulaja esiintyy harvoin pääkaupunkiseudulla.

Tänä elokuisena iltana on mahdollista retroilla niin rockin historian parissa kuin 15-vuotiaan On the Rocksin historian lehdillä, kun Maya saapuu laulamaan ainutlaatuisella raspisoundillan setillisen aitoa bluesrockia, klassikoita ja kaikkien tuntemia hienoja biisejä.

This lady has a voice that will rock you till you drop. She has the blues of Janis Joplin together with the power of Tina Turner and with her band Frozen Hippies she sings rock classics that everybody loves. It's going to be another great night to remember at On the Rocks!

Maya Paakkari & Frozen Hippies :
Maya Paakkari - vocals
Teemu Paaso - gutar
Antero Pöntisenaho - bass
Nikolaus Tiiro - organ
Matti Korvela - drums

21:00 doors / ovet
22:00 showtime

Enn. alk. 6,50€, ovelta 7€
OTR-kantiskortilla enn. alk. 4,50€, ovelta 5€

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

On the Rocks, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.