Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Muut tämän luokan tapahtumat

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Mielen ja tunteiden vaikututus terveyteen

tapahtuma päättyi

Mielen ja tunteiden vaikututus terveyteen

Alkaen EUR 15.00

Sijainti

Päivämäärä

11 Syys 2022 12:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Mielen ja tunteiden vaikutus terveyteen

Luennoitsijat: Harri ja Ilkka Virolainen 

Ihmismielellä on erittäin suuri vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin. Ihminen voi omalla mielellään toisaalta edistää terveydentilaa ja toisaalta pelkillä ajatuksillaan ja tunteillaan luoda kehoon stressitilaa ja heikentää omaa hyvinvointiaan. Hyvin monet terveysongelmat juontavat mielen ja tunteiden epätasapainosta. Ylipainon, riippuvuuksien ja erilaisten terveysongelmien taustalla on usein traumaattisia elämänkokemuksia, tukahdutettuja tunteita ja stressiä. Saavuttaakseen pysyvän terveyden pelkkä yksittäisten elintapojen muuttaminen ei riitä, vaan on muutettava ajattelutapoja sekä opittava käsittelemään tunteita.

Luennolla käsitellään tunteiden ja ajattelutapojen vaikutusta ihmisen soluihin, hormonitoimintaan ja terveyteen. Tukahdutetut tunteet aiheuttavat lihasjännityksiä ja lisäävät stressiä. Käsittelemällä tunteita alkaa keho palautua tasapainotilaan. Luennolla annetaan vinkkejä, kuinka saavuttaa sisäinen tasapaino, joka heijastuu myönteisesti terveyteen.

Luennoitsijat tohtori Harri Virolainen ja tohtori Ilkka Virolainen ovat perehtyneet yli 20 vuoden ajan kokonaisvaltaiseen terveyteen sekä mielen ja kehon väliseen yhteyteen. Molemmat heistä ovat suorittaneet neljä maisterin tutkintoa ja yhden tohtorin tutkinnon. He ovat kirjoittaneet useita tietokirjoja, joissa on käsitelty mielen ja tunteiden vaikutusta terveyteen. Lisäksi he ovat valmentaneet niin yksilöitä kuin organisaatioita mielen voimasta. He tekevät energiahoitoja, ohjaavat meditaatioita ja järjestävät erilaisia työpajoja ja retriittejä ihmisten hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun liittyen.


Väliaikatarjoilu sisältää kasvis- ja lohipiirakkaa sekä kahvia tai teetä. 
Saat tarjoilulippuja myös ovelta 8e tasarahalla tai mobilepay maksulla, mutta suosittelemme tarjoilulipun hankkimista jo etukäteen jotta osaamme varautua. 

Nähdään tapahtumassa 

Tervetuloa! 

ElämänOpisto 

Järjestäjä

Kuopion Elämänopisto Ry on vuodesta 1992 toiminut kohtauspaikkana ihmisille, jotka etsivät sielullisia ja henkisiä kykyjään.

Tapahtumapaikka

Steiner koulun sali Steiner koulun sali, Asemakatu 3, 70100 Kuopio

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.