Mimmit Voimala 1889:ssä

17 Syys 2017 15:00 - 17:00

Voimala 1889, Kasarmintie 1, 90100 Oulu


Lasten suursuosikit Mimmit täyttää 10 vuotta 2017! Mimmien juhlavuotta vietetään teemalla Ystävyys.

Juhlavuoden kunniaksi Mimmit tekevät mittavan kiertueen. Mimmit ovat olleet viime vuosina haluttuja esiintyjiä, esiintymisiä oli 2012-2015 yli 200. Mimmien konsertit ovat riemastuttava kokonaisuus musiikkia, tanssia ja visuaalisia elementtejä. Mimmien Muskari ja Mimmikoto TV-ohjelmista lapsille tutut Mimmit tempaavat myös yleisön mukaan laulamaan ja tanssimaan.

Mimmien videoita on katsottu Youtubessa jo yli miljoonaa kertaa. Mimmit ovat julkaisseet viisi kehuttua levyä. Levyt ovat saavuttaneet mm. kaksi Emma-ehdokkuutta. Kaksi levyä on myös valittu Helsingin Sanomien vuoden levyjen listalle, uusimpana niistä 2015 julkaistu Muskari-levy. Mimmien Muskari alkoi MTV Juniorilla helmikuussa 2015. Suomen ensimmäisestä TV- muskarista tuli todellinen lasten ja perheiden suosikki!

Mimmit 10 v. Ystävyys

Ystävyys- juhlakonsertissa kuullaan Mimmien suosituimmat kappaleet vuosien varrelta sekä uusia Ystävyys-aiheisia lauluja. Lämminhenkisessä konsertissa tavataan niin Mimmien eläinystäviä kuin ystäviä ympäri maailmaa. Mukana on tietysti myös lasten suosikki, Mimmipussi. Mimmipussi avautuu laulun, soiton ja rytmin avulla, jos avautuu…Milläköhän tuulella Mimmipussi on tänään? Se selviää Ystävyys- konsertissa! Musiikin tunnelmia heijastavat upeat tausta-animaatiot, joissa laulujen tarinat heräävät eloon myös valkokankaalla. Vauhdikkaat tanssit tempaavat yleisön mukaan. Mimmit tanssittavat ja leikittävät myös yleisöä. Saa laulaa ja leikkiä mukana!

Lippu

Ei saatavilla