skip to main content
Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

MIMMIT2022

tapahtuma päättyi

MIMMIT2022

Alkaen EUR 19.00

Sijainti

Useita aikaväliä

10 Elokuu 2022 - 26 Elokuu 2022

Kuvaus

MIMMIT2022 on kuvaelma tyttöyden kokemuksista. Ajoittain provokatiivinen ja karnevalistinen esitys on saanut vaikutteita populaarikulttuurista ja yhteiskunnallisesta keskustelusta. MIMMIT2022 tuo yhteen tarinoita aikuiseksi kasvamisen polulta asettaen keskiöön mimmit, jotka ovat kyllästyneet olemaan kilttejä ja nättejä. Sen sijaan he ottavat ohjat omiin käsiinsä ja ryhtyvät pimppajumpalle, juhlistavat kuukautisten alkamista suuren urheilujuhlan elkein ja näyttävät keskisormea yhteiskunnan rakenteille, jotka yhä tänäkin päivänä käskevät naisia häpeämään.

Sisältövaroitus: seksuaalinen ahdistelu

Ikärajasuositus: 15


  

Järjestäjä

Olemme vuonna 2021 perustettu helsinkiläinen taidekollektiivi ja teatteriyhdistys.Tavoitteenamme on tehdä ennakkoluulotonta, ajankohtaista ja muuntuvaa teatteria, luoden uusia mahdollisuuksia suomalaisen kulttuurin kentälle.

Tapahtumapaikka

Forum Box Forum Box, Ruoholahdenranta 3A, 00180 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.