Misty Swing Night (Burleski-ilta)

13 Loka 2018 19:00 - 23:55

Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna, Possentie 7, 13200 Hämeenlinna

Hämeenlinnan viides Misty Burleski-ilta saapuu valaisemaan syksyn synkkyyttä ja kutsuu sinut juhlimaan vanhan ajan tyyliin.  Tiedossa on tietenkin Burleskia, mutta myös tanssia, laulua, komiikkaa, kisoja, arvontoja, tuotemyyntiä. Vanajaveden kauniissa rantamaisemissa sijaitseva Ravintola Le Blason tarjoilee kaupungin parhaimpia ruokia sekä juomia.
Kaappaa kaverit, ystävät, sukulaiset, nyxät, exät sekä siskon kummin kaiman veli kainaloon ja tule juhlimaan. Näissä bileissä saa ja pitää elää mukana, taputtaa, hurrata, viheltää ja olla villi.

Ranskalaistyylinen Le Blason ravintola tarjoilee huikeita maku elämyksiä sekä upeat puitteet Hämeenlinnan viidennelle Burleski illalle. Laita silmät kiinni, kuvittele kuulevasi jazz musiikkia, iloista puheen sorinaa ja Charlestonin tahtiin tanssivien jalkojen ääniä. Avaa silmäsi ja katso ympärillesi. Kaikki ovat pukeutuneet Charleston, Kabaree, Flapper Girl jopa Gangsteri tyyliin. Oi joi! Oletko eksynyt syntiseen salakapakkaan? Yhtäkkiä ravintola hiljenee, valot himmentyvät ja lavalle nousee juontaja. Hän kertoo, että nyt sukelletaan Burleskin eli esittävän taiteen ihmeelliseen maailmaan. Yleisö taputtaa ja viheltää sekä hurraa innoissaan. Sama into, ilo ja jännitys tulevasta tarttuu sinuun. Show alkaa...

Artistit, jotka ottavat lavan haltuun illan aikana:
Minna Kivelä eli Welma Jackpot

FitStation Dancers   Darling DodoLe Gloria Délicatesse  Lady Misty May  Mindy Mad Magnolia Burlesque  Miss D'Wine
Rosetta Sweet / Tursula KlamouR  Veda DeCadenza  Xenia - Drag Show Artist 2017  Frank Doggenstein  Bettie Blackheart

Eikä siinä vielä kaikki....seuraa sivuaMisty Swing Night (Burleski-ilta)

Ei saatavilla