Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Muut tämän luokan tapahtumat

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Mitämeri

tapahtuma päättyi

Mitämeri

Alkaen EUR 9.00

Sijainti

Päivämäärä

02 Loka 2022 17:00 - 17:45
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus


'Tarina alkaa veden ääreltä. Sukeltaja saapuu rantaan märkäpuku yllään ja laskeutuu viileään veteen. Hänen tarkoituksenaan on käydä viemässä muoviroskat mereen, kuten tapana on.'Mitämeri - Tales of the Plastic Sea on sanaton nykysirkusfantasia maailmasta, missä muovi on pysyvä osa merimaisemaa. Esityksessä käytetään kehollisen ilmaisun keinoina cyr-rengasta, ilmalenkkejä sekä neo burleskia. Esityksen neoburleski ei ole ns. sensuellia/seksuaalista burleskia luonteeltaan, vaan burleski kohtaus on luonteeltaan taiteellinen ja sävyltään neutraalina/ luonnollisena  taiteellisen elementtinä yläosattomuuteen suhtautuva. 

Esityksen kesto 45 min

Suositusikäraja: 10

Esitys sisältää teatterisavua

Työryhmä:

Hedda Liukkala, Nykysirkustaiteilija, tuottaja

Lotta Ahlbeck, Äänisuunnittelija. muusikko

Vilma Vantola, Valosuunnittelija

Iida-Liina Linnea, Ulkoinen silmä & kuvaaja

Samuli Kivelä/Mechanic Membrane, Säveltäjä/Muusikko

Enna Paavilainen & Kai Salo, Puvustus

Helena Haaparanta, Säveltäjä/Muusikko

Susanna Syrjäläinen, muusikko

Teos on yhteistuotanto Recover Laboratoryn kanssa. 

Järvikuva credit Iida-Liina Linnea

Vihreä kuva credit Johanna Sandborg


ps. katso myös samana päivänä klo.15 esitettävä Öttiäiset, tarjolla alennettu lippuhinta jos ostaa lipun molempiin samalla kertaa.

Esteettömyys tiedot: Studio Donneriin tuo pyörätuoli ramppi, matkalla 3 ovessa on pieni kynnys. Katsomon edessä on tilaa muutamallekkin pyörätuoli katsojalle. Tilassa on esteetön sukupuoli neutraali WC.

Esteettömän WC:n lisäksi muut wc:t ovat sukupuolitettuja.


Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Studio Donner Villatehdas Studio Donner Villatehdas, Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.