MUUSAKLUBI

tapahtuma päättyi

MUUSAKLUBI

Sijainti

Päivämäärä

17 Elo 2019 19:00 - 18 Elo 2019 00:00

Kuvaus

Illan aluksi Muusa-kirjoituskilpailun päätuomari, legendaarinen jääkiekkovalmentaja Alpo Suhonen julkistaa kisan voittajat ja kertoo perustelunsa valinnoilleen.

Noin puolen tunnin mittaisessa Open mic -osuudessa kaikki halukkaat voivat esittää omia runojaan! 

Rokkikirjallisuuskeskustelun osapuoliksi saapuvat Mika Kivelä ja Janne Nevala. Kivelältä on juuri ilmestynyt romaani Ja kahdeksantena päivänä (Enostone), jossa kohtaavat rock’n’roll, KISS, Turku ja yllättävät juonenkäänteet. Nevalan keväällä ilmestynyt kirja Tietävätkö joutsenet että on sunnuntai (Rokkimopo) kertoo oululaisen postpunk-yhtyeen vain kahden keikan mittaisesta etelänkiertueesta, jolla ehtii kuitenkin tapahtua mittavia asioita.

Kiinalais-suomalainen TaoLin esittää stand upia elämästään, Suomeen sopeutumisesta, kielistä, kulttuurista ja kulttuurien törmäyksistä. TaoLin etsii onnellisuutta ja elämän viisautta maassa maan tavalla ja arvostaa eniten Suomessa erityisesti vessapaperia, vessanpönttöä ja keskuslämmitystä.

Freejazzia esittävän yhtyeen Preerioiden pääelinkeino muodostavat laulaja-runoilija Santtu Puukka, saksofonisti Taneli Viitahuhta sekä kitaristi Lauri Hyvärinen

Illan päättää Äyräs. Yhtye on uusiolämmitys 1980-luvulla vaikuttaneesta 500 kg lihaa -rockyhtyeestä, joka tulkitsi brutaalisti suomalaisia lyyrikoita, kuten Uuno Kailasta, Aaro Hellaakoskea ja Yrjö Jylhää. Bändi on yksi suomirockin kummajaisista ja sen vuoroin raivokas, vuoroin helmeilevän kaunis musiikki on osoittautunut yllättävän kestäväksi. Voi sanoa, että se sukeltaa suomalaisen pimeyden sydämeen. Nyt bändin perinnettä jatkaa uusi kokoonpano nimeltä Äyräs. Kokoonpano muodostuu entisistä lihalaisista sekä uusista musikanteista: Olga Välimaa (laulu), Kauko Röyhkä (basso), Ilkka Turta(kitara), Kimmo Laine (urut) ja Jouni Pusa (rummut).

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Tuba Food & Lounge Tuba Food & Lounge, Mannenkatu 2, 90130 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.