Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Muut tämän luokan tapahtumat

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

MUUSAKLUBI

tapahtuma päättyi

MUUSAKLUBI

Alkaen EUR 8.00

Sijainti

Päivämäärä

15 Elo 2020 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Oulun Muusajuhlat esittää: Muusaklubi

(Huom! Ohjelmaa on päivitetty)

Illan aluksi julkistetaan Muusa-kirjoituskilpailun voittajat ja esitellään kilpailun päätuomari Alpo Suhosen mietteet voittajateksteistä.

Artemis Kelosaari esittää teoksensa Miesrakkaus ja kuolema. Lavarunoutta ja burleskia yhdistävä yhden miehen show tutkii intohimon vaikeutta. Intohimon, joka ei mahdu järkevyyden ja terveyden vaatimuksiin – heteronormista puhumattakaan. Verta ja glitteriä säästelemättä.

Hanna Rentola tuo klubille yhden naisen karnevalistisen hybridishown, jossa hän esittää otteita esikoisromaanistaan Heinäkuu (Pesä Kustannus 2019) sekä making of -materiaalia romaanin kirjoittamisen prosessista mm. räpin keinoin. Rentola paljastaa, kuinka valjastetaan sopimattomiin mittakaavoihin paisunut telkkarin katsominen tai vadelmavarkaus kaunokirjallisuudeksi.

Juho Kuusi esittää runojaan. Juho Kuusi on Helsingissä majaileva lavarunoilija, räppäri, suunsoittaja, muusikko, veli, eno, toveri, ystävä ja ihminen, jonka runot ovat usein kantaaottavia ja sisältävät kosolti mustaa huumoria. Taannoin Kuusi esiintyi Talent Suomi -ohjelmassa hurmaten tuomariston pysäyttävällä esityksellään.

Tommi Lindellin
musiikillisen esityksen otsikkona on Runomatka Eurooppaan. Syntikka-alkemisti, suomalaisen musiikin todellinen monitoimikone ja television Hotelli Sointu -viihdeohjelmastakin tuttu Tommi Lindell esittää kirjoittamiaan Eurooppa-aiheisia runoja sähköisen äänimaisemoinnin säestyksellä. Matkan varrella vietetään muun muassa päivä Prahassa ja Tukholmassa, pistäydytään Dublinin blinikekkereissä ja tutustutaan Berliinin gerbiilivakoojaan.

Illan aikana runoilija Kaisa Halmkrona tekee halukkaista runomuotokuvia!

Liput 9 € ovelta, ennakkoon 8 €.

Tapahtuma on osa Oulun Muusajuhlia, jonka ohjelma löytyy täältä:
https://www.oulunjuhlaviikot.fi/etusivu/tapahtuma/muusajuhlat/#

Tervetuloa!

(Kuva: Katja Lindell)

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Tuba Food & Lounge Tuba Food & Lounge, Mannenkatu 2, 90130 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.