MUUSAKLUBI

Mannenkatu 2, 90130 Oulu
15 Elo 2020 20:00 - 23:00
Super järjestäjä
Liput EUR 8.00
Liput EUR 8.00

Oulun Muusajuhlat esittää: Muusaklubi

(Huom! Ohjelmaa on päivitetty)

Illan aluksi julkistetaan Muusa-kirjoituskilpailun voittajat ja esitellään kilpailun päätuomari Alpo Suhosen mietteet voittajateksteistä.

Artemis Kelosaari esittää teoksensa Miesrakkaus ja kuolema. Lavarunoutta ja burleskia yhdistävä yhden miehen show tutkii intohimon vaikeutta. Intohimon, joka ei mahdu järkevyyden ja terveyden vaatimuksiin – heteronormista puhumattakaan. Verta ja glitteriä säästelemättä.

Hanna Rentola tuo klubille yhden naisen karnevalistisen hybridishown, jossa hän esittää otteita esikoisromaanistaan Heinäkuu (Pesä Kustannus 2019) sekä making of -materiaalia romaanin kirjoittamisen prosessista mm. räpin keinoin. Rentola paljastaa, kuinka valjastetaan sopimattomiin mittakaavoihin paisunut telkkarin katsominen tai vadelmavarkaus kaunokirjallisuudeksi.

Juho Kuusi esittää runojaan. Juho Kuusi on Helsingissä majaileva lavarunoilija, räppäri, suunsoittaja, muusikko, veli, eno, toveri, ystävä ja ihminen, jonka runot ovat usein kantaaottavia ja sisältävät kosolti mustaa huumoria. Taannoin Kuusi esiintyi Talent Suomi -ohjelmassa hurmaten tuomariston pysäyttävällä esityksellään.

Tommi Lindellin
musiikillisen esityksen otsikkona on Runomatka Eurooppaan. Syntikka-alkemisti, suomalaisen musiikin todellinen monitoimikone ja television Hotelli Sointu -viihdeohjelmastakin tuttu Tommi Lindell esittää kirjoittamiaan Eurooppa-aiheisia runoja sähköisen äänimaisemoinnin säestyksellä. Matkan varrella vietetään muun muassa päivä Prahassa ja Tukholmassa, pistäydytään Dublinin blinikekkereissä ja tutustutaan Berliinin gerbiilivakoojaan.

Illan aikana runoilija Kaisa Halmkrona tekee halukkaista runomuotokuvia!

Liput 9 € ovelta, ennakkoon 8 €.

Tapahtuma on osa Oulun Muusajuhlia, jonka ohjelma löytyy täältä:
https://www.oulunjuhlaviikot.fi/etusivu/tapahtuma/muusajuhlat/#

Tervetuloa!

(Kuva: Katja Lindell)

Haluatko nähdä lisää tapahtumia?

Rekisteröitymällä saat sähköpostiisi tarkasti valikoidun tapahtumalistauksen.