MUUSAT GOES HOBLA

16 Elo 2019 21:00 - 17 Elo 2019 00:00

Iin työväentalo, Pappilantie 1, Ii

Klubin aluksi joogaohjaaja Minna-Mari Jurvansuu vetää kaikille avoimen olutjoogan, jossa kohtaavat nimensä mukaisesti olut ja jooga. Molemmat ovat vuosisatoja vanhoja terapiamuotoja kropalle ja mielelle, ja sopivat erinomaisesti yhteen!

Tuiralainen lähiörunoilija Immu Suominen esittää rappiorunojaan, joissa arkipäivän ilot ja surut paiskaavat kättä köyhyyden ja mielenterveysongelmien kanssa. Suominen on julkaissut neljä runokirjaa, joista viimeisin on nimeltään Pulu nokkii oksennusta ja poliisi taluttaa loppumatkan.

Jalot Pojat eli Oulun UG-skenen jaloimmat viihdetaiteilijat Ari-Matti ja Matias esittävät julkisten vessojen seiniin kirjoitettuihin teksteihin säveltämiään musiikkikappaleita. Esitys sisältää musiikkia kaikille yleisissä vessoissa omaa elämäänsä hetkellisesti helpottaneille ihmisille, eli juuri sinulle!

Ramblin’ Tane Lee on iiläislähtöinen kitaran raapija. Pääosin omasta kynästä kotoisin olevat kappaleet kuljeskelevat kantrin, bluesin ja folkin tunnelmissa kohti valoa, ohi yksinäisyyden laakson, matkaseuranaan köyhyys, kurjuus, onni ja orjuus.

Klubin päättää yhtye Von2 Braun (kuvassa), jonka äänimaailmassa DJ Shaahin koneet ja trumpetit yhdistyvät Pete Heikkisen bassokuvioihin luoden monikulmaisen soundimaailman J. Helttusen suomen kielellä laulamiin tarinoihin. Yhtyeen musiikillisena tavoitteena on siirtää kuutio jäämerta kuulijan näkö- ja kuulohermoon sekä ampua kertalaukauksia sarjatulella Berliinin klubien kattorakenteisiin.