Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Muut tämän luokan tapahtumat
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

Näkyjä totuudesta

tapahtuma päättyi

Näkyjä totuudesta

Alkaen EUR 17.00

Sijainti

Päivämäärä

28 Elo 2022 15:00 - 16:45

Kuvaus

Johann Sebastian Bachin kaikkein laajin ja fantastisin tanssisarja barokin hoveista sekä taivaita tavoittelevat koraalit antavat pianonsoiton titaanina tunnetulle Risto Laurialalle syitä pohtia elämän syvimpiä totuuksia. Frédéric Chopinin preludeja soittaessaan hän irtautuu kokonaan aineellisista rajoista ja tulkitsee romantiikan ajan suurimman pianovirtuoosin mielikuvituksellisia visioita. Suomalaisen pianotaiteen grand old man Risto Lauriala on jälleen omalla maallaan, musiikinhistorian suurten mysteerien ytimessä.

OHJELMASSA Bach: Koraalialkusoittoja & Partita nro 6 e-molli BWV 830 sekä Chopin: Preludit op. 28.


Tapahtumapaikka

Kokkokankaan Seurakuntakeskus Kokkokankaan Seurakuntakeskus, Kissaojantie 12, 90450 Kempele

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.