Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Nickelback, Hartwall Arena Pe 2.9.2016

tapahtuma päättyi

Nickelback, Hartwall Arena Pe 2.9.2016

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

02 Syys 2016 18:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

KONSERTTI:
Nickelback (CAN)
+ Special Guests: Monster Truck (CAN)
Pe 2.9.2016 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
bit.ly/1X6hmXF

Moninkertaista platinaa myynyt kanadalaisyhtye Nickelback on jälleen valmis suuntaamaan laajamittaiselle kiertueelle, joka vie yhtyeen 30 eurooppalaiskaupunkiin syksyllä. Kiertue käynnistyy Helsingistä, Hartwall Arenalta perjantaina 2. syyskuuta. Lämmittelijänä matkassa kiertää niinikään kanadalainen rockyhtye Monster Truck. Helsingin konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 14. maaliskuuta Lippupisteessä.

Nickelback on vakiinnuttanut asemansa parin vuosikymmenen aikana yhtenä maailman menestyneimmistä rockbändeistä. Yhtyeen maailmanlaajuiset levymyynnit yltävät yli 50 miljoonaan kappaleeseen ja megahitti ”How You Remind Me” pitää paikkaansa Billboardin ”Top Rock Song of the Decade” -listalla. Yhtye on kruunattu myös Billboardin ”Top Rock Group of the Decade” -pystillä. Yhtye on ollut peräti yhdeksän kertaa Grammy-ehdokkaana, voittanut kolme kertaa American Music Awardsissa ja vienyt voiton sekä World Music Awardsissa että People’s Choice Awardsissa. Kotimaassaan Kanadassa yhtye on saavuttanut 36 Juno-ehdokkuutta, joista se on voittanut eri kategorioissa kaksitoista. Nickelback on myös saanut oman tähtensä Kanadan Walk of Famelle.

Suomessa Nickelback on esiintynyt vain kerran aikaisemmin. Syksyllä 2012 yhtye myi loppuun Hartwall Arenan viimeistä paikkaa myöden. Bändi oli tuolloin julkaissut edellisen levynsä ”Here And Now” (2011), joka myi Suomessakin kultaa. Nickelbackin kahdeksas studioalbumi ”No Fixed Address” julkaistiin marraskuussa 2014 ja levyn singlet ”Edge Of A Revolution” ja ”What Are You Waiting For” soivat tiiviisti radiokanavilla ympäri maailmaa, myös Suomessa. Yhtye joutui kuitenkin peruuttamaan viime syksylle suunnitellun Euroopan kiertueensa laulaja Chad Kroegerin äänijänteistä löytyneen kystan vuoksi. Nyt bändi on jälleen valmis viemään hengästyttävän rock-show’nsa tien päälle, kuten Kroeger Kanadasta viestittää: “Get ready Europe, we are bringing one hell of a loud party to our fans over there!”

Tapahtumapaikka

Hartwall Arena, Areenankuja 1, 00240 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.