Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

ODE, Vinttikoira, Dj Yollu - Korjaamon Vintti 23.9

tapahtuma päättyi

ODE, Vinttikoira, Dj Yollu - Korjaamon Vintti 23.9

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

23 Syys 2016 21:00 - 24 Syys 2016 02:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

ODE, VINTTIKOIRA & DJ YOLLU @ KORJAAMON VINTTI 23.9

Perjantaina 23. syyskuuta Korjaamon Vintin ottaa haltuun tämän hetken mielenkiintoisimpiin kotimaisiin räppäreihin lukeutuvat ODE sekä Vinttikoira. Levymusiikin teille tarjoilee vinyyleiltä Dj Yollu.

ODE
Ossi Lehto alias ODE, on 25-vuotias MC Helsingin Malmilta. K-junan kulkiessa vain yhteen suuntaan yhä kiihtyvällä tahdilla 90-luvun laman jälkipyörteissä Ode löysi pakokeinonsa tavuista ja musiikista. Lähiön ollessa kaikki kaikessa, antaen takaisin pelkkää tyhjyyttä, Ode tajusi oppineensa kyvyn, jota paikalliset eivät voineet vielä täysin sisäistää

VINTTIKOIRA
on tuore 23-vuotias helsinkiläinen rap-artisti, jonka esikois-EP "Turpa kiinni & suu auki" julkaistaan tamperelaisen Grillin' Recordsin kautta syksyllä 2016. Miehen monipuoliset tyylit aaltoilevat aina tiukasta trapista boombapin kautta hempeisiin r'n'b-saundeihin. Vinttikoiran kappaleita on voinut kuulla niin Basson, YleX:n ja Radio Helsingin taajuuksilla, jonka lisäksi uusi single "Persoona feat. Pianomies" nousi Spotifyn viraalilistan #7 julkaisuviikollaan. Vinttikoiran voi myös bongata legendaarisen Kalle Kinoksen keikkatuplaajana. Pitkän mustan tukan liehuessa hulvattomien lyriikoiden ja spiikkien välimaastossa, tiedät tulleesi oikeaan paikkaan. Vinttikoira tuo energian ja välittömän lavapreesensinsä mukanaan, eikä varmasti tule jättämään kenenkään puntteja kylmäksi.

DJ YOLLU
Aktiivisesti vuodesta 2006 asti keikkallut Dj Yollu, Joel Korhonen, on Suomen lisäksi keikkaillut aina Hollannissa asti. Jyväskylästä kotoisin oleva dj aloitti soittouransa jo legendaarisiksi muodostuneissa Ghetto Partyissä ja on kyseisen klubikonseptin illoissa soittanut kymmeniä kertoja. Erittäin teknisestä soittotaidosta ja näyttävästä tyylistään tunnettu Yollu on myös toiminut lukuisten rap-artistien keikka-dj:nä, näihin lukeutuu muun muassa Solonen & Kosola, JXO ja Läskit Lokit. Omien sanojensa mukaan Dj Yollu pitää levyjen soittamista elämäntapana ja tämä myös välittyy yleisöön, setti koostuu pitkälti eri scratch / beatjuggle-tekniikoista, tässä haastavassa taiteenlajissa herraa on ylistetty alansa parhaaksi. Artistin suosikkigenreihin kuuluu vanha hiphop sekä rap-klassikot, näitä kuullaan luonnollisesti myös dj-seteissä. Joel “Dj Yollu" Korhonen on myös tuottanut useita vuosia musiikkia ja ohessa myös järjestänyt monia klubeja sekä tapahtumia.

Liput iltaan myy Tiketti alk. 7 EUR (Korjaamolaiset 6,50 EUR) / Ovelta 9 EUR (Korjaamolaiset 8 EUR)

www.facebook.com/Vinttikoira/
www.facebook.com/odevaan/
www.facebook.com/djyollu
www.korjaamo.fi/fi
www.fullsteam.fi
www.tiketti.fi

Tapahtumapaikka

Korjaamon Vintti, Töölönkatu 51, 00250 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.