Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Olavi Uusivirta, Miro Palokallio / Korjaamo

tapahtuma päättyi

Olavi Uusivirta, Miro Palokallio / Korjaamo

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

05 Marras 2016 21:00 - 06 Marras 2016 02:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

OLAVI UUSIVIRTA
MIRO PALOKALLIO

Helmikuussa 2016 seitsemännen studioalbuminsa "Olavi" julkaissut Olavi Uusivirta saapuu yhtyeineen piristämään marraskuun alkua Korjaamon Vaunusaliin. Koko kesän ahkerasti keikkaillut kokoonpano ei hidasta tahtia syksylläkään! Energiset ja usein loppuunmyydyt keikat ovat muodostuneet yhtyeen tavaramerkiksi.

Olavia lämmittelee Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtyeessä aikaisemmin vaikuttanut Miro Palokallio uudella kokoonpanollaan.

Ovet 21:00
Miro Palokallio 21:30
Olavi Uusivirta 23:00

www.olaviuusivirta.com
www.facebook.com/OlaviUusivirta
hwww.facebook.com/miropalokallio


Liput:
https://www.tiketti.fi/Olavi-Uusivirta-Miro-Palokallio-Kulttuuritehdas-Korjaamo-lippuja/41832

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Korjaamo, Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.