Olemisen hauraat ääriviivat - pirstaleita yksinäisyydestä, monologikollaasi

tapahtuma päättyi

Olemisen hauraat ääriviivat - pirstaleita yksinäisyydestä, monologikollaasi

Liput alkaen EUR 15.00

Sijainti

Useita aikaväliä

4 Heinäkuu 2021 - 25 Heinäkuu 2021

Kuvaus

Onko minussa asioita, jotka ovat olemassa vain toisten kanssa? 

Onko osa minusta olemassa vain tarinoissa, joita toiset kertovat minusta? 

Olenko minä se, joka niissä tarinoissa esiintyy, 

jos en enää tunnista sitä henkilöä? 

Onko se osa minusta enää olemassa, 

kun muistot ja tarinat hälvenevät? 

Olemisen hauraat ääriviivat - pirstaleita yksinäisyydestä on monologikollaasi, joka käsittelee yksinäisyyttä ja sen lieveilmiöitä tekijöidensä lähtökohdista ja kokemuspohjista kumpuavista ajatuksista. Halusimme tutkia aihetta sillä koemme, että se on koskettanut jokaista omalla tavallaan erityisesti viimeisen vuoden aikana. Teos hyödyntää ilmaisussaan perinteisen puheteatterin lisäksi äänimaisemaa, videotaidetta, sirkusta ja tanssia.

Kokonaisuus on syntynyt taiteellisen yhteistyön tuloksena; kollaasin tekstit ovat esittäjiensä omaa käsialaa, esiintymisestä ja ohjauksesta vastaa työryhmä itse. Työryhmässä: Sanna Salán, Jenna Schleifer, Matleena Halla, Valtteri Rossi ja Rosa Nylund. 

Kesto noin 1,5 tuntia. 

Esitykset 04.07. klo 14, 11.07. klo 14, 18.07. klo 14 ja 25.07.2021 klo 14, Teatteri ILMI Ö:n tiloissa, osoitteessa Iso Roobertinkatu 10 B 20, 00120 Helsinki. Tila ei ole esteetön. 

HUOM! Pääsylippuja EI myydä ovella lähikontaktien minimoimiseksi!

Tapahtuma toteutetaan vallitsevia koronarajoituksia kunnioittaen ja turvavälein. Toivomme että yleisö pitää kasvomaskeja esityksen ajan. 

Ikäraja 15 vuotta. Sisältää mainintoja mielenterveysongelmista. 

Järjestäjä

Olemme vuonna 2021 perustettu helsinkiläinen taidekollektiivi ja teatteriyhdistys.Tavoitteenamme on tehdä ennakkoluulotonta, ajankohtaista ja muuntuvaa teatteria, luoden uusia mahdollisuuksia suomalaisen kulttuurin kentälle.

Tapahtumapaikka

Teatteri ILMI Ö Teatteri ILMI Ö, Iso Roobertinkatu 10 B 20, 00120 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.