Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Opaali LIVE + Support Local Rapper

tapahtuma päättyi

Opaali LIVE + Support Local Rapper

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

18 Marras 2016 21:00 - 20 Marras 2016 00:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Opaali LIVE + 03Fest räppi kilpailu
18.11.2016 - Vikkula
#03Crew

03Crewin toimintaa ohjaa periaate, että tuomme keikoille artisteja joita ihmiset haluavat nähdä. Meille kuitenkin tulvii keikkapyyntöjä artisteilta, jotka eivät ole vielä suuren yleisön tietoisuudessa. Haluamme tarjota nouseville kyvyille mahdollisuuden näyttää kyntensä.

Tämän illan artisteista yhdelle tarjotaan mahdollisuus esiintyä 03Festissä 26.12.2016 ja sen päätät sinä! Eventissä on illan aikana äänestys klo 21-00 jossa päätetään kuka nousee 03Festissä lavalle. Äänestyksessä pystyy äänestämään yhden kerran vaikka jokaista artistia. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan yksi kahdenpäivän lippu 03Festeille.

Mukaan mahtuu kuusi artisia / kokoonpanoa ilmottautuminen:
hans@mikrofoni.net

21.00
21.30 J. Kvalia
22.00 Versace Henrik
22.30 Thype
23.00 Matta K. & nancy.
23.30
00.00 Opaali

Opaali on niitä harvoja gangsta-tyylisuunnan artisteja, joilla on varaakin puhua gangsteria: samaisen kaikkitietävän Wikipedian mukaan ”Opaali tuomittiin vuonna 2006 harvinaisen törkeän huumausainerikoksen johdosta kahden vuoden pituiseen ehdonalaiseen vankeuteen ja julkaisi sieltä käsin kaksi ensimmäistä levyään”.

Liput 6euroa vain ovelta

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Bar VIKKULA, Aleksis Kiven katu 24, 33200 Tampere

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.