Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Muut tämän luokan tapahtumat

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Opi yhdessä illassa viisi taitoa jotka vievät sinut kohden itsesi näköistä elämää!

tapahtuma päättyi

Opi yhdessä illassa viisi taitoa jotka vievät sinut kohden itsesi näköistä elämää!

Alkaen EUR 13.50

Sijainti

Päivämäärä

08 Maalis 2022 19:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Tunnetko, että haluaisit olla tekemisissä enemmän itsellesi tärkeiden asioiden parissa? Haluaisitko, että ne sinulle tärkeät jutut olisivat enemmän esillä elämässäsi? Haluatko elää enemmän itsesi näköistä elämää?

Mikäli vastasit mihinkään kysymykseen kyllä on tämä työpaja sinulle! Kyseessä on myös ensimmäinen KASVO-kasvutyöpaja.

Kukoistava, Aito, Salliva, Vapautunut, Onnellinen =KASVO

(Event will be in Finnish)

Työpajassa käydään läpi viisi taitoa, jotka vievät sinua kohden itsesi näköistä elämää. Voit näiden taitojen avulla päästä paremmin päämääriisi ja alkaa oikeasti kukoistamaan. Saat keinoja, joita voit käyttää hankalissa tilanteissa, joissa et oikein ehkä uskaltaisi olla se aito oma itsesi. Löydät keinoja siihen, kuinka voit olla omassa voimassasi ja kokea voimaantumisen sekä pystyvyyden tunnetta.

Tässä illassa siis pääset kuulemaan minkälaisia keinoja on joiden avulla voi löytää ja toteuttaa sitä oman näköistä elämää, sekä määrätietoisemmin alkaa kulkemaan kohden omia unelmia. Pääsemme myös tekemään harjoituksia, sillä meitä ei pelkkä tieto auta. Teemme harjoituksia viideltä eri osa-alueelta. Joitain harjoitteita teemme itsekseen ja joitain pienissä ryhmissä. Toki myös jonkin verran jaamme kokemuksiamme isossa piirissä. Ja kaikki on täysin vapaaehtoista.

Harjoituksissa pääsemme esimerkiksi meditaatiomatkalle sekä toistuvan kysymyksen pariin. Toistuvan kysymyksen harjoitus tunnetaan myös nimellä inquiry-harjoitus. Liikumme myös hieman tilassa eri harjoituksissa. Harjoituksista ei kuitenkaan tarvitse tietää mitään tullakseen työpajaan. Riittää, että sinulla on halu tutustua itseesi ja sinulla on halu saada muutosta aikaiseksi elämässäsi.

Työpajan jälkeen sinulla on hallussasi viisi eri taitoa, joita voit käyttää jokapäiväisessä elämässä. Lisäksi olet päässyt kokemaan ja tuntemaan sitä, miltä oman näköisen elämän eläminen voisi tuntua. Voit työpajan jälkeen aina palata tiettyihin harjoituksiin, joita ohjatusti käymme läpi työpajassa. Voit esimerkiksi oppia tuntemaan sen tunteen joka kertoo sinulle, että oletko nyt kulkemassa, siinä hetkessä, sitä omaa polkuasi. Opit tunnistamaan sen olisiko syytä pysähtyä tunnustelemaan sitä, että viekö sen hetken tekeminen kohden oman näköistä elämää.

Lähetän nämä viisi työpajassa läpi käytävää taitoa ja niiden käyttämiseen liittyvät harjoitteet työpaja jälkeen sinulle sähköpostilla, halutessasi.

Mikäli koet, että nyt on oikea aika alkaa kulkea kohden omannäköistä elämää, niin hanki lippu työpajaan ja tule mukaan.

Työpaja alkaa 19:00 ja tilaan voi saapua jo 18:45. Tilaisuus loppuu 21:30. Pidämme ainakin yhden tauon välissä.

Mikäli haluat olla Kukoistava, Aito, Salliva, Vapautunut, Onnellinen =KASVO,niin tule mukaan tapahtumaan!

Työpajan pitäjä Juuso Kangas on kokenut valmentaja ja työpajojen vetäjä, joka on saanut paljon kiitosta vetämistään tapahtumista. 

Lipun hinta on 27€.

Lisäys: 22.2.2022 -päivän kunniaksi laitoin 22 lippua myyntiin hintaan 22€ koodilla 22

Lisäys: Koska kyseessä on ensimmäinen KASVO-tapahtuma ja haluan saada palautetta saat lipun 50% alennuksella hintaan 13,5€, jos suostut palautteen antamiseen tapahtuman jälkeen

Tapahtumapaikkana on Joogakoulu Shanti osoitteessa Runeberginkatu 43 Helsingissä. Käytössämme on Shantin Hoiva Shanti iso sali 4. kerroksessa.

Mikäli sinulla heräsi mitään kysymyksiä, niin laita viestiä rohkeasti tai kysy tässä tapahtumassa.

Ps. kutsu myös ystäväsi mukaan!
Pps. Löydät tapahtuman myös Facebookista https://fb.me/e/16jUI1i6w

Järjestäjä

Hei kaikille! Laita viestiä jos jokin asia askarruttaa. 

Hello to All! Send me a message if you are pondering something. 

Tapahtumapaikka

Joogakoulu Shanti Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.