Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Muut tämän luokan tapahtumat

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Öttiäiset

tapahtuma päättyi

Öttiäiset

Alkaen EUR 9.00

Sijainti

Päivämäärä

02 Loka 2022 15:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

 • Öttiäiset on koko perheen nykysirkus esitys, joka tutkii evoluutiota ja hyönteisten elämää scifi-luontodokumentin hengessä sirkuksen keinoin. Luonnon muuttuessa historian saatossa ja tulevaisuudessakin hyönteisetkin joutuvat sopeutumaan selviytyäkseen. Pääosassa ovat puujalkahämähäkki ja tuunaajakuoriainen, jotka ovat kummatkin evoluution mestareita, mutta ovatko kaikki muut ötökät?

Esiintyjinä nähdään sirkustaiteilijat Rae Reinvall ja Rasmus Witikka ja lavalla nähdään muun muassa akrobatiaa eri muodoissa, trapetsia, tasapainoilua rolabolilla ja kiipeilyä hämähäkin verkossa. 

Esityksen kesto n. 30 min.

Taaperot pääsee ilmaiseksi aikuisen sylissä.

Työryhmä: 

Esiintyjät: Rae Reinvall, Rasmus Witikka

Esityksen ideointi ja käsikirjoitus: Rasmus Witikka ja Rae Reinvall

Dramaturgi: Michelle Orenius

Valosuunnittelu: Toni Randelin

Puvut: Sara Lehtonen

Lavastus: Rae Reinvall, Rasmus Witikka, Tove Ström

Katso myös samana päivänä klo. 17 esitettävä Mitämeri yli 10- vuotiaille katsojille,  alennuslippu molempiin esityksiin lipun ostaville. 


Esteettömyys tiedot: Studio Donneriin tuo pyörätuoli ramppi, matkalla 3 ovessa on pieni kynnys. Katsomon edessä on tilaa muutamallekkin pyörätuoli katsojalle. Tilassa on esteetön sukupuoli neutraali WC.

Esteettömän WC:n lisäksi muut wc:t ovat sukupuolitettuja.Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Studio Donner Villatehdas Studio Donner Villatehdas, Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.