Oulu Folk Festival

tapahtuma päättyi

Oulu Folk Festival

Liput alkaen EUR 12.00

Sijainti

Päivämäärä

02 Heinä 2019 18:00 - 06 Heinä 2019 23:59

Kuvaus

ENNAKKOMYYNTI ON PÄÄTTYNYT. KAIKKIIN KONSERTTEIHIN SAA LIPPUJA VIELÄ OVELTA SEKÄ KORTILLA ETTÄ KÄTEISELLÄ.

Juurimusiikkiin keskittyvä Oulu Folk Festival järjestetään ensimmäistä kertaa 2.-6.7.2019 entisen Juurihoito-festivaalin tilalla. Pääkonsertit ovat 5. ja 6.7. Prunnitorilla Ravintolakorttelissa. Lisäksi oululaiset bändit esiintyvät viikon aikana ympäri Oulua. Festivaali on osa Oulun Päivien ohjelmaa. Perjantaille 5.7. myynnissä myös rajoitettu määrä Show&Dinner -paketteja. Lisäksi Prunnitorin konsertteihin on myynnissä 2 päivän lippuja.

Tarkemmat tiedot ja ohjelma:

www.oulufolk.com/oulufolkfesti...

Ennakkoliput myynnissä nyt seuraaviin konsertteihin:

To 4.7. Tuba: Maija Kauhanen ja Antonson&Tuominen

Pe 5.7. Prunnitori: Matti Johannes Koivu, Tuuletar, Lanai

La 6.7. Prunnitori: Kauko Röyhkä, Slim Butler feat. Andrew Black (USA), Arto Louhela Rhythm & Blues Band, Far Arden

Tapahtumapaikka

Ravintola Rauhala Ravintola Rauhala, Mannenkatu 4, 90130 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.