Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Muut tämän luokan tapahtumat

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

Oulun Päivien Juurihoito 2016

tapahtuma päättyi

Oulun Päivien Juurihoito 2016

Alkaen EUR 10.00

Sijainti

Päivämäärä

08 Heinä 2016 19:00 - 09 Heinä 2016 23:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Oulun Päivien yhteydessä järjestettävä Juurihoito on folk- ja bluesmusiikin festivaali, jonka tarkoituksena on tarjota ja edistää ainutlaatuista juurimusiikkia Oulussa ja Pohjois-Suomessa. Festivaalipaikkana toimii tunnelmallinen Ravintola Rauhalan pihapiiri sekä sisätilat, ja sunnuntaina Ravintola Tuba ja sen patio-alue.

https://www.facebook.com/oulunpaivienjuurihoito/?fref=ts

Perjantaina ulkolavalla klo 19 alkaen
White Knuckles Trio
2-7 miehen trio
Marjo & Leino-Zet
Rauhalan sisällä Cotton Gin


Lauantaina ulkolavalla klo 18 alkaen


Kingmen Combo
For Everyman
Eva & Manu
Ninni Poijärvi & Mika Kuokkanen feat. Olli Haavisto
Rauhalan sisällä Far Arden


Sunnuntaina vielä perinteinen Tuban juuribrunssi puoliakustisine ilmaiskonsertteineen: Jarmo Kantola, Sahan Pojat ja The Weeds


Alennuslippuun ovat oikeutetut Oulu Folk R.Y.n ja OuBlues ry:n jäsenet, sekä opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset ja työttömät. Alennukseen oikeuttava todistus on esitettävä portilla.

Tapahtumapaikka

Rauhala, Mannenkatu 1, 90100 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.