Oulun Seniori-Messujen iltaklubi

16 Syys 2017 19:00 - 21:00

Voimala 1889, Kasarmintie 1, 90100 Oulu


Oulun Seniori-Messut tuo estradille Lea Lavenin ja Hannu Väisäsen ohella senioreiden kiinnostavimmat puheenaiheet unohtamatta kirjallisuus- ja kulttuuritarjontaa. Messuosastot ilahduttavat monipuolisuudellaan ja molempina päivinä päästään tanssin huumaan!

Seniori-Messut järjestetään Ouluhallissa 16.-17.9. Messuohjelma löytyy täältä: http://www.pohjois-suomenmessut.fi/

Messujen virallinen iltaklubi pidetään lauantaina 16.9. klo 19-21 Voimala 1889:ssä (Kasarmintie 1, Oulu)

Illan aluksi oululaiset runoilijat Jouko Saksio ja Lassi Kalleinen esittävät runojaan. Molemmat ovat tenhovoimaisia ja seireenimäisiä lavaesiintyjiä. Saksio on voittanut lavarunouden Suomen mestaruuskilpailun kaksi kertaa, ja Kalleinen puolestaan on tämän vuoden mestari.

Teatteri KaksKakkonen esittää lyhytnäytelmän "Eikä siinä vielä kaikki". Esitys on parodia tulevaisuuden Sote-uudistuksesta. Miten käy Maire-rouvan kun pitäisi lääkäriin päästä? Pääseekö Maire lopulta lääkäriin ja mihin tässä kaikessa onkaan nauta haudattuna? Mitä tapahtuu kun valtio säästää? Pitääkö kaikki slaagit ajastaa arkipäiville? Esityksen kesto on 30 min, ja sen on käsikirjoittanut Satu Huusko.

Duo Jenny ja Tuomas tulkitsee Carolan, 60-luvun valovoimaisen laulajan suurimpia säkeitä sekä harvemmin kuultuja kappaleita.

Illan kruunaa oululaisen, nykyisin Ranskassa asuvan Hannu Väisäsen lauluesitys. Kirjamessuillakin vierailevaa, erityisesti kirjailijana ja kuvataiteilijana tunnettua monialaista taiteilijaa säestää pianisti Niko Mäenalanen.

Voimalassa on A-oikeudet, ja tarjolla on myös pikkunaposteltavaa.

Lippuja saa myös ovelta 8 euron hintaan.

Tervetuloa!

Iltaklubin järjestävät yhteistyössä Pohjois-Suomen Messut ja Huutomerkki ry.

Lippu

Ei saatavilla