Siirry pääsisältöön
Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin? Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.

Muut tapahtumat järjestäjältä

Ladataan...

 
 

Suositellut tapahtumat

Ladataan...

 
 

PALATKAA PERHOSET -kevätfestarit! PIMEYS, AINO VENNA DUO, TUOMO & MARKUS

tapahtuma päättyi

PALATKAA PERHOSET -kevätfestarit! PIMEYS, AINO VENNA DUO, TUOMO & MARKUS

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

21 Huhti 2016 20:00 - 22 Huhti 2016 01:00
Billetto Peace of Mind
Varaa luottavaisin mielin: Billetto takaa palautukset peruuntuneista tapahtumista, mikä takaa mielenrauhasi. Lue lisää
Hyväksytyt maksutavat:

Kuvaus

Kevät tulee ja perhoset palaavat!
Palatkaa perhoset -kevätfestareilla juhlistetaan Juha Itkosen odotetun, vahvasti soivan romaanin ilmestymistä kirjan musiikillisiin tunnelmiin sopivien, Suomen ajankohtaisimpiin ja taitavimpiin lukeutuvien bändien keikoista ja Radio Helsingin deejiin seteistä nauttien.

Juha Itkosen Anna minun rakastaa enemmän -romaani ilmestyi 2005 ja kertoi Suomen suurimman rocktähden, Summer Maplen menestystarinan. Palatkaa Perhoset on kiihkeä romaani siitä, mitä kirjan päähenkilöille kuuluu kymmenen vuotta myöhemmin. Se on romaani musiikista, unelmista ja rakkaudesta, jota ei voi jättää taakseen.

Tilaisuudessa on mahdollisuus ostaa Palatkaa perhoset -kirjaa ja Juha Itkosen muuta tuotantoa.
http://www.otava.fi/kirjailijat/juha_itkonen/

Tavastia-klubi, Helsinki 21.4.2016 klo 20
PALATKAA PERHOSET -kevätfestarit!

PIMEYS
AINO VENNA DUO
TUOMO & MARKUS
RADIO HELSINKi DJ
Liput ennakosta alk. 12 €, ovelta 14 €
Ovet 20.00


PIMEYS
Kotimaisen kitarapopin uutta sukupolvea edustava Pimeys on noussut kahden albuminsa myötä ”Muut on jo menneet” sekä “Aika Tihentyy” kysytyksi bändiksi klubeilla ja festivaaleilla.
Debyyttialbumi “Muut on jo menneet” -julkaisu sekä sitä seuranneet keikat loivat bändille vahvan fanipohjan.
Albumi sai erittäin hyvät arvostelut musiikkilehdistössä. ”Muut on jo menneet” oli ehdolla muun muassa vuoden 2013 Emma Gaalassa vuoden indie-albumiksi.
2015 tammikuussa julkaistu Aika Tihentyy -albumi, sekä lähes 50 keikkaa nostivat bändin suosion pari pykälää korkeammalle. Kesän kiertueella Pimeys esiintyi kaikilla tärkeimmillä kotimaisilla festivaaleilla, kuten Sideways, Provinssirock, Ruisrock, Ilosaarirock ja Pori Jazz.
Tuorein Pimeys -julkaisu on Eppu Normaalin klassikko ”Urheiluhullu”, joka on uusin single maaliskuussa 2016 julkaistavalta Eput Rautaa 2 -albumilta.
Bändin urheilusuorituksia voi seurata Urheiluhullu -videolta, joka löytyy mm. Youtube -kanavalta.

www.pimeysmusiikki.fi
http://www.hs.fi/arviot/levy/a1421151557542
https://www.facebook.com/Pimeysyhtye


AINO VENNA DUO
Aino Vennan uusi Telephone-single julkistetaan tänään 17.2. 2016. Uusi single tulee lähelle pienimuotoisesti groovaten. Leppoisasti lonksuva kontrabasso, sutirummut ja hämyinen kitara tukevat tyylitajuisesti Vennan tavaramerkkisen syvää, sävykästä ja kujeilevaa tulkintaa.
“Tunnustaudun hirvittäväksi puhelinterroristiksi. Varsinkin alkuihastuksen vallassa mikään puhelimen ympärillä häärääminen ei tunnu liialta, joten kappaleessa laulettu “Pick up / pick up / Amen!” on ihan omaelämäkerrallista. Toistaiseksi olen onneksi välttynyt lähestymiskielloilta.“, Venna kertoo.
Aino Venna on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä. Syksyllä 2011 Vennan ympärille muodostui bändi. Kaisu Koponen (stemmalaulu, ukulele) Erick Michelsen (kontrabasso), Joonatan Kotila (kitara, banjo) ja Ville Pystynen (cahon).
Musiikillisesti Vennan musiikki flirttailee chansonien ja vanhan rock'n rollin kanssa, ottaa viitteitä laulelmista ja italoiskelmistä. Sanoitukset ammentavat menneestä maailmasta, kirjoista ja elokuvista. Aino Venna esiintyy Palatkaa Perhoset –kevätfestareilla duona Erick Michelsenin kanssa.
Voit kuunnella uuden Telephone-singlen täällä:

http://bit.ly/1KQH6WM

Lataa kappaleen radiokelpoinen WAV-tiedosto täältä:
http://stupido.fi/telephone/
www.ainovenna.com
https://www.facebook.com/AinoVenna/

TUOMO & MARKUS
Tuomo Prättälä ja Markus Nordenstreng esittävät uutta, harmoonista singer-songwriter -materiaalia sekä yllättäviä cover-vetoja. Skaala ulottuu soulista kantriin ja jazzista power popiin. Juuri ilmestynyt Tuomo & Markus Dead EP kuunneltavissa täältä:
https://play.spotify.com/album/0OoTF89zT9nBX2xGBWTDG3?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open

https://www.facebook.com/tuomomarkus/

Tuomon & Markuksen juuri ilmestynyt Over the Rooftops –video katsottavissa täällä:
https://www.youtube.com/watch?v=J4VmJn8VfEY

Tapahtumapaikka

TAVASTIA-klubi, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.