Parhaat Paw Patrol värityssivut lapsille

Parhaat Paw Patrol värityssivut lapsille

Liput alkaen Maksuton

Sijainti

Päivämäärä

15 Marras 2022 12:00 - 15 Marras 2024 14:00

Kuvaus

Jos lapsesi ovat Paw Patrol -faneja, he rakastavat varmasti näitä värityssivuja! Nämä värityssivut, joissa on kaikki heidän suosikkihahmonsa, sopivat täydellisesti sadepäivän aktiviteetteihin tai tapaan pitää heidät viihteenä, kun teet asioita kotona. Jatka lukemista löytääksesi parhaat Paw Patrol värityssivut lapsille osoitteessa KleurplatenGB: Paw Patrol kleurplaat

Paw Patrol värityssivut lapsille


Paw Patrol värityssivu 1: Chase

Tällä ensimmäisellä värityssivulla on Chase, Paw Patrolin johtaja. Hän on aina valmis ojentamaan auttavan kätensä, ja hän on varmasti menestys lapsillesi!

Paw Patrol väritys sivu 2: Marshall

Marshall on tyhmä tulipentu, joka pitää aina hauskaa. Lapsesi rakastavat hänen värjäämistä!

Paw Patrol väritys sivu 3: Rocky

Rocky on kierrätyspentu, joka rakastaa auttaa pitämään Adventure Bayn puhtaana. Hän on varmasti lastesi suosikki!

Paw Patrol väritys Sivu 4: Skye

Skye on Paw Patrolin peloton lentäjä. Hän on varmasti hitti lastesi kanssa!

Paw Patrol väritys Sivu 5: Zuma

Zuma on vesipentu, joka rakastaa muuta kuin hyvää rantapäivää. Hän on varmasti lastesi suosikki!

Nämä ovat vain muutamia parhaista Paw Patrol -värityssivuista lapsille! Jos lapsesi ovat sarjan faneja, he nauttivat varmasti värittämisestä suosikkihahmoillaan. Nämä värityssivut sopivat täydellisesti sadepäivän aktiviteetteihin tai tapaan pitää heidät viihteenä, kun teet asioita kotona.

Tapahtumapaikka

KleurplatenGB, Wielakkerstraat 6, 6811 DB Arnhem

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.