Parhaat Pokemon värityssivut lapsille

Parhaat Pokemon värityssivut lapsille

Liput alkaen Maksuton

Sijainti

Päivämäärä

18 Marras 2022 12:00 - 18 Marras 2024 14:00

Kuvaus

Jos lapsesi ovat minun kaltaisiani, he ovat aivan pakkomielle kaikesta Pokemonista. Joten mikä olisikaan parempi tapa pitää heidät kiireisinä sadepäivänä (tai minä päivänä tahansa) kuin värityssivuilla, joissa on heidän suosikkihahmonsa? Tässä on joitain parhaista Pokemon-värityssivuista lapsille, joihin olen törmännyt. Vieraile AusmalbilderGB:ssä ladataksesi lisää pokemon-värityssivuja: Pokemon ausmalbilder

Tulostettavat Pokemon-värityssivut


1. Pikachun värityssivu:

Tällä söpöllä värityssivulla on kaikkien suosikki Pokemon, Pikachu. Tulosta se ja anna lapsillesi se!

2. Charmanderin värityssivu:

Fire-tyyppiset Pokemonit ovat aina suosittuja lasten keskuudessa, eikä Charmander ole poikkeus. Tämä yksinkertainen värityssivu on täydellinen nuoremmille lapsille, jotka ovat vasta alkaneet oppia värittämään.

3. Squirtle-värisivu:

Vesityyppiset Pokemonit ovat myös erittäin suosittuja, ja Squirtle on yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista hahmoista. Tämä värityssivu on hieman yksityiskohtaisempi, joten se on täydellinen vanhemmille lapsille tai lapsille, jotka ovat todella kiinnostuneita Pokemoneista.

4. Bulbasaur värityssivu:

Bulbasaur on toinen klassinen Pokemon-hahmo, josta lapset eivät vain voi saada tarpeekseen. Tällä värityssivulla on melko vähän yksityiskohtia, joten se on täydellinen lapsille, jotka todella haluavat esitellä väritystaitojaan.

Pokemon-värityssivut ovat loistava tapa pitää lapsesi viihdytettynä heidän oppiessaan suosikkihahmoistaan. Nämä neljä värityssivua ovat eräitä parhaista, joita olen tavannut, ja ne ovat varmasti kaikkien nuorten Pokemon-fanien suosiossa. Joten tulosta ne ja anna hauskanpito alkaa!

Järjestäjä


AusmalbilderGB
ist eine Website der Firma GBcoloring für den deutschen Markt.
AusmalbilderGB bietet kostenlose Malvorlagen für Kinder. Hier können Eltern tausende Malvorlagen mit unterschiedchen Themen wie Dieen, Film etc. finden und downloaden. Users can easily print out our drawings with just one click on paper. Lassen Sie jetzt Ihre Kinder in die besten und neuesten Ausmalbilder eintauchen

Tapahtumapaikka

AusmalbilderGB, Sankt-Josefs-Weg 9, 78247 Hilzingen

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.