Parhaat värityssivut lapsille

Parhaat värityssivut lapsille

Liput alkaen Maksuton

Sijainti

Päivämäärä

09 Loka 2022 12:00 - 05 Loka 2023 14:00

Kuvaus

Värityssivut ovat lapsille loistava tapa ilmaista luovuuttaan. Mutta koska käytettävissä on niin monia vaihtoehtoja, voi olla vaikeaa päättää, mitkä niistä tulostetaan. Tässä on 10 parasta värityssivua lapsille, jotka viihdyttävät heitä tuntikausia.

Löydät tuhansia värityssivuja saksaksi osoitteessa AusmalbilderGB

1. Yksisarviset

Kukapa ei rakasta yksisarvisia? Tämä värityssivu on sekä maaginen että söpö, täydellinen lapsille, jotka rakastavat kaikkea kimaltelevaa ja yksisarvisista.

2. Dinosaurukset

Dinosaurukset ovat klassinen valinta lapsille, jotka rakastavat eläimiä. Tällä värityssivulla on ystävällinen T-Rex, joka sopii täydellisesti pienille.

3. Merenneidot

Lapsille, jotka rakastavat merta, tämä merenneito värityssivu on pakollinen. Heillä on hauskaa väritellä merenneidon hännän eri osissa ja kuvitella millaista elämä on meren alla.

4. Kukat

Tämä värityssivu sopii täydellisesti kevääseen tai mihin tahansa vuodenaikaan. Lapset nauttivat värin lisäämisestä erilaisiin kukkatyyppeihin ruusuista koiranputkeen.

5. supersankarit

Supersankarit ovat aina suosittu valinta lasten keskuudessa. Tämä värityssivu sisältää joitain suosituimmista supersankarihahmoista, mukaan lukien Superman, Batman ja Wonder Woman.

6. Avaruus

Lapsille, jotka ovat kiehtoneet avaruudesta, tämä on täydellinen värityssivu. Se sisältää planeettoja, tähtiä ja jopa rakettialuksen!

7. Kotieläimet

Tämä värityssivu on täydellinen lapsille, jotka rakastavat eläimiä, mutta eivät halua värittää jotain liian villiä tai eksoottista. Maatilaeläimet, kuten lehmät, siat ja kanat, ovat lempeitä ja hauskoja värjätä. Lisäksi se on loistava tilaisuus oppia, mistä ruoka tulee!

8. Nalle Puh Kuka ei rakasta Nalle Puhta?

Tätä klassista hahmoa rakastavat niin lapset kuin aikuisetkin, joten tämä värityssivu on loistava valinta kaiken ikäisille.

9 . Liisa Ihmemaassa Astu seikkailujen maailmaan Liisa Ihmemaassa!

Tämä ikoninen tarina herätetään henkiin tällä kauniilla värityssivulla, joka inspiroi mielikuvitusta kaikkialla.

10. Candy Kaikki rakastavat karkkia!

Tämä värityssivun makea herkku on varmasti hitti kaikenikäisten lasten (ja ehkä jopa joidenkin aikuisten!) keskuudessa. Se on myös loistava tilaisuus oppia eri väreistä ja siitä, kuinka niitä voidaan käyttää yhdessä luomaan jotain kaunista.

Nämä 10 värityssivua miellyttävät varmasti kaiken ikäisiä lapsia! Jokaiselle löytyy jotakin aina dinosauruksista ja supersankareista kukkiin ja kotieläimiin. Joten tulosta ne ja aloita seuraava mestariteos!

Järjestäjä

Stephan Savage is de oprichter van GBcoloring, AusmalbilderGB, KleurplatenGB-website. Stephan Savage deelt veel artikelen over het inkleuren van kleurplaten voor kinderen. Duizenden kleurplaten worden door hem gratis gedeeld. De missie van Stephan Savage is om kinderen over de hele wereld kennis en voordelen over kleuren te brengen.

Tapahtumapaikka

AusmalbilderGB, Sankt-Josefs-Weg 9, 78247 Hilzingen

Usein kysytyt kysymykset

 • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

 • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

  Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

 • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

  Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

 • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

  Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

 • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

  Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.