skip to main content

Tapahtuma päättyi - Jäikö tämä tapahtuma väliin?

Tutustu näihin käsin valittuihin tuleviin!Aiempien tapahtumien yksityiskohdat löydät selaamalla alaspäin.
Muut tapahtumat järjestäjältä
Ladataan...
 
 
Suositellut tapahtumat
Ladataan...
 
 

Pat Metheny (USA), Finlandia-talo

tapahtuma päättyi

Pat Metheny (USA), Finlandia-talo

Alkaen EUR 0.00

Sijainti

Päivämäärä

17 Touko 2017 19:30 - 23:00

Kuvaus

JAZZ-VIRTUOOSI PAT METHENY KONSERTOI FINLANDIA-TALOLLA TOUKOKUUSSA

KONSERTTI:
An evening with Pat Metheny (USA) with Antonio Sanchez, Linda Oh & Gwilym Simcock
Ke 17.5.2017 klo 19.30 Finlandia-talo, Helsinki

LIPUT:
Myyntiin ma 12.9.2016 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 84,50 / 74,50 / 64,50 euroa Ticketmasterista

Yksi kaikkien aikojen arvostetuimmista jazzkitaristeista, jo 70-luvulta asti aktiivisesti levyttänyt amerikkalainen Pat Metheny saapuu keväällä Suomeen. Vastikään Downbeat Hall of Fameen nimitetty Metheny konsertoi Helsingissä, Finlandia-talolla, keskiviikkona 17. toukokuuta yhdessä rumpali Antonio Sanchezin, basisti Linda Oh’n ja pianisti Gwilym Simcockin kanssa. Konsertin lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterissa maanantaina 12. syyskuuta.

Toukokuisessa konsertissa on luvassa laaja valikoima Pat Methenyn musiikkia tämän pitkän uran varrelta. Metheny saa seurakseen lavalle yhden maailman parhaimmista jazzrumpaleista, aikaisemminkin yhteistyötä Methenyn kanssa tehneen Antonio Sanchezin. Bassoa soittaa New Yorkissa sensaatioksi noussut malesialais-australialainen Linda Oh ja pianoa hehkutettu brittiläinen Gwilym Simcock.

”Luvassa voi olla oikeastaan mitä vain. Pidän ideasta, että pysytään avoimina. Antonion, Lindan ja Gwilymin kanssa me voimme soittaa - ja soitammekin - laajalla skaalalla ja monipuolisesti”, kuvailee Pat Metheny.

Pat Metheny tunnetaan ennen kaikkea erittäin taidokkaasta ja monipuolisesta soittimen käsittelystään. Kitaristivelholle on myönnetty uransa aikana huikeat 20 Grammya, viimeisin vuonna 2013. Metheny vieraili Suomessa viimeksi keväällä 2014 Unity Group -yhtyeensä kanssa.

Pat Methenystä sanottua:
”Huikaisevan tyylikästä jazzilla leikittelyä” – Salon Seudun Sanomat 30.4.2014
”Pat Metheny rakastaa melodioita, soundeja ja rakenteita. Hänen musiikkinsa on jazzia mutta kaukana valtavirrasta.” – Turun Sanomat 30.4.2014

Tapahtumapaikka

Finlandia-talo, Mannerheimintie 13 e, 00100 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

  • En ole saanut lippuani sähköpostitse. Mitä minun pitäisi tehdä?

    Ensimmäisenä tarkasta roskapostisuodattimen asetukset ja saapuneet sähköpostit. Lippusi on lähetetty liitetiedostona ja jotkut sähköpostipalvelut voivat pitää niitä roskapostina. Vaihtoehtoisesti löydät lippusi aina Billetto-tililtäsi, johon pääset käsiksi selaimilla tai Billetto-sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

  • Haluan peruuttaa lippuni ja saada rahani takaisin. Mitä minun pitäisi tehdä?

    Palautusten käsittely on tapahtuman järjestäjän harkinnassa, sinun on otettava yhteyttä tapahtuman järjestäjään selvittääksesi käytössä olevat vaihtoehdot. Voit ottaa yhteyttä tapahtuman järjestäjään vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin tai käyttämällä järjestäjän profiilissa olevaa "Ota yhteyttä järjestäjään" -lomaketta. Lisätietoa löydät täältä.

  • Olen ilmoittautunut jonotuslistalle, mitä nyt tapahtuu?

    Mikäli lippuja vapautuu lisää, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse muiden listalle liittyneiden joukossa. Lipun saa ostettua saapumisjärjestyksessä. Lisätietoa löydät täältä.

  • Mistä löydän linkin verkkotapahtumaan?

    Tarkista tilausvahvistussivusi tai tilausvahvistussähköposti. Yleensä tapahtuman järjestäjä ilmoittaa tiedot tilausvahvistussähköpostissa tai hän saattaa lähettää sinulle erillisen sähköpostin, jossa on linkki verkkotapahtumaansa. Voit myös tarkastaa tapahtumakuvauksen Billetton sivuilta, jossa järjestäjän ilmoittaa miten tapahtumaan voi liittyä. Lisätietoja tästä saat täältä.

  • Mikä on palautussuoja ja miksi tarvitsen sitä?

    Palautussuoja antaa sinulle varmuuden siitä, että jos ennakoimattomat ja väistämättömät tilanteet estävät sinua osallistumasta tapahtumaan, voit hakea hyvitystä. Lisätietoa löydät täältä.